2777
2789

یمدت پیش متوجه خیانت خواهرم ب شوهرش شدم بهش گفتم قسم خورد دیگه ترک کنه اما هنوز بعش شک دارم.چون رفتاراشو دارم میبینم.خواستم گوشیشو چک کنم مخفیانه تا ببینم هنوزم باهاش در ارتباطه یا نه اما بازج کاری میکنه اثری ازش نمونه میخوام کمکش کنم اما خودش این راه رو پیش گرفته.شما بودید چیکار میکردید؟لطفا بهم بگید به هیچکی نمیتونم بگم فقط من میدونم و داره آزارم میده

اللهم عجل لولیک الفرج

تا خواهرت نخواد هیییچ وقت درست نمیشه 

متاسفانه خواهرت ذاتش کثیفه

زنای کثیف هم از دید من خوب نمیشن ..دیدم که میگن...الکی حرصشو نخور اون که عشق و حال میکنه

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
 تا خواهرت نخواد هیییچ وقت درست نمیشه  متاسفانه خواهرت ذاتش کثیفه زنای کثیف هم از دید ...

درس دارم ازمون دارم.بخدا رندگیم داغونه میخوام بخونم جایی شاغل شم اما فکر این نمیزاره چیکار کنم😞

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش دردو دل کن اجازه بده بهت مشکلاتش رو بگه 

من خیانت رو توجیه نمیکنم ولی اکثرا زن ها بر خلاف مردها دلیل خیانتشون کمبود محبت و کمبود اعتماد بنفس هست 

بهش محبت کن سعی کن یکم حال و هواش رو عوض کنی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

باهاش دردو دل کن اجازه بده بهت مشکلاتش رو بگه  من خیانت رو توجیه نمیکنم ولی اکثرا زن ها بر خلا ...

بخدا باهاش حرف زدم فایده نداره قسم خورد ب مرگ مادرم تکرار نمیشه اما باز داره ادامه میده☹

اللهم عجل لولیک الفرج
درس دارم ازمون دارم.بخدا رندگیم داغونه میخوام بخونم جایی شاغل شم اما فکر این نمیزاره چیکار کنم😞

عزیزم آینده ۷ودتوبخاطر خواهرت تباه نکن....بشین تمام تلاشتو بکن خانم معلم بشی...باهاش دوستانه دوباره بشین حرف بزن

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
بخدا باهاش حرف زدم فایده نداره قسم خورد ب مرگ مادرم تکرار نمیشه اما باز داره ادامه میده☹

تو زندگیش مشکل داره؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بگو ته این کارا چیه عاقبتش چیه اگه بچه داره بهش بگو بخاطر بچت بخاطر ابروی خودتو مامانو بابا دیگه اینکارارو نکن اینکارا عاقبت نداره تاره اونیکه باهات دوست شده هرلحظه ممکنه ابروتو ببره ممکنه بخواد ازت سواستفاده بکنه میدونی حکمش چیه تازه شوهر بیچارت چه گناهی کرده قبل از اینکه دیر بشه و چیزای مهم زندگیتو از دست بدی ازاینکارا دست بکش اگه با شوهرت مشکل داری برو یه مشاورمتخصص تا کمکت کنه 

بگو ته این کارا چیه عاقبتش چیه اگه بچه داره بهش بگو بخاطر بچت بخاطر ابروی خودتو مامانو بابا دیگه این ...

بخدا هجش رو گفتم ولی حس میکنم باز داره راه خودشو میره

اللهم عجل لولیک الفرج