2777
2789

این عنوان رو زدم که بیاید عزیزان

دخترا یه چیزی بگم براتون. زندگی خودمه. دوست داشتین بخونید.

منم چندسال پیش مثل شما از عشقم جدا شدم. سر یه مسیله بیخودی. اوایل کلی نذر و نیاز و دعا و توسل کردم و تا مدتی هیچ اتفاقی نمی افتاد. شبا خیلی گریه میکردم. خیلی دلتنگ بودم. همش یاد خوبیهاش میوفتادم.میگفتم خدایا ما که خیلی خوب بودیم باهم. خیلی پسر خوبی بود. بهتر از اون دیگه برای من وجود نداره.

اخرش نشستم با خدا صحبت کردم. گفتم خدایا من این ادم رو میخوام تو زندگیم. هرچی که هست . بهتر از این برای من وجود نداره. هرجور شده همینو بهم بده. هرمشکلی تو زندگیم پیش بیاد خودم درستش میکنم.(فکر میکردم مثلا چه مشکلی میخواد پیش بیاد من که دختر خوبیم. اونم شناختمش. پسر خوبیه)

اینقدر دعا کردم و توسل و نذرهای مختلف(اگه بخواید میتونم بگم بهتون) که خدا مارو به هم رسوند. در عین تعجب در عرض چند ماه خواستگاری و بعدم عقد کردیم.

همسرم مرد خیلی خوبیه. خیلی دوسش دارم. اونم منو دوست داره. 

هیچکدوم از ما بد نیستیم یا مشکلی نداریم. اما هم جنس هم نیستیم. میفهمم که مثل من فکر نمیکنه. دیدگاهش با من فرق داره. چون فرهنگ و خانوادش با من فرق داره. میدونم که اون با دختر دیگه ای خیلی خوشبخت تر بود و من با پسر دیگه ای....من اوایل فکر میکردم به خیال خودم حسابی شناختمش. اما بعدها فهمیدم چیزهایی وجود داشت که به ذهنمم خطور نمیکرد اونموقع.

مخلص کلام. شاید تا الان زیاد دعا کردی و توسل که خدا بهت برسونهش و نشده. بدون حکمتی داره. 

شاید هردوتون خوبید اما هم جنس هم نیستین و احتمالا تو زندگی خیلی اذیت میشین

پافشاری نکنید که خدا به هم برسونتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دعا هاتو میگی 

منم الان تو همون مرحله نذر و نیازم 

حاضرم بمیرم ولی بهش برسم 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
عزیزم چه ختم و دعاهایی انجام دادی؟

زیاد و طولانی بود گلم. چندین ماه استمرار داشتم

اول از همه چله ی حدیث کسا که واقعا بهترین دعاست و من با خوندنش ارامش میگیرم

چله ی دعای نادعلی 7بار هرشب

پنج شنبه شبا هم 14 بار نادعلی جدا

توسل به امام علی و حضرت فاطمه خیلی داشتم

با خدا زیاد صحبت میکردم

14 ام ماه نذر کوچیک داشتم برای شهید ابراهیم هادی و توسل داشتم بهش

و سخت تر وسنگین تر از همش نذر چله ی زیارت عاشورای ایت الله حق شناس بود که ردخور نداره

اسی یعنی قلبا راضی نیستی ازاینکه بهش رسیدی؟؟

یه وقتایی میگم بهتر بود ما به کسای دیگه میرسیدیم چون شبیه هم نیستیم. من برای اینکه چیزیکه همسرم میخواد باشم خیلی زحمت میکشم. درحالی که یه دختر دیگه که کم هم نیستن به راحتی میتونه 10 برابر بهتر از من باشه بدون اینکه بخواد تغییر کنه. یعنی ذاتن اون ویژگی هارو داشته باشه