2777
2789

والا برا من خودش درد میگیره خودشم خوب میشه هیچ وقتم پیگیری نکردم البته من علائم سندروم روده تحریک پذیر دارم یعنی مسافرت برم یا مهمونی بیچاره میشم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دردت چقد مثلا طول میکشه در روز؟!

هر روز نیست دردش مثلا دو ماه یه بار میگیره تا دو روز درد می‌کنه بعد خودش خوب میشه

دکتر گفت اندو بده دیگه اونو دادم اونم با کلی التماس مامانم نمیزاش دیگه کولونسکوپی نمیزاره بدم

خب اگر مشکل مهمی باشه چی؟حتمابرو

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.
هر روز نیست دردش مثلا دو ماه یه بار میگیره تا دو روز درد می‌کنه بعد خودش خوب میشه

منم هفت ماهه این مشکلو‌دارم‌گفتن‌سندروم اوایل مث شما میومد خوب می‌شد ولی الان دیر به دیر خوب میشم

منم هفت ماهه این مشکلو‌دارم‌گفتن‌سندروم اوایل مث شما میومد خوب می‌شد ولی الان دیر به دیر خوب میشم

عزیزم ایشالله خوب بشی دکتر برو شاید عفونت روده باشه خواهر من چند سال مشکل داشت یه دکتر بهمون معرفی کردن تشخیص عفونت روده داد الان خداروشکر خوبه 

من همین سندروم روده دارم  

از علایمش نفخ و گاهی اسهال 

اره تقریبا یک سال درگیر بودم 

هتنورم گاهی میشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
عزیزم ایشالله خوب بشی دکتر برو شاید عفونت روده باشه خواهر من چند سال مشکل داشت یه دکتر بهمون معرفی ک ...

علایمش چجوری بود

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂