2777
2789
عنوان

کیا بخارشوی دارن؟

96 بازدید | 8 پست

چه مارکیه ؟علت رضایت و نارضایتیتونم بگید؟من بچه کوچیک دارم و خونم سرامیکه برای پاک کردن سرامیک میخام بخارشو بخرم ولی دیدم تو دیوار کلی بخارشو میفروشن مگه کاربردی نیست؟به درد نمیخوره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارکش سونامی

راضیم ازش واقعا دم عیدی عصا دستمه 

من سرامیکو نکشیدم ولی فرشو پرده رو برق میندازع

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸
ب نظرم واقعا کاربردی نیست من دارم تا حالا استفاده نکردم 

برای من طی کشیدن سرامیک سخته شنیده بودم با بخارشو خیلی سریع و راحت میشه پاک کرد حتی روی اجاق گازو شیرالات دستشویی حموم.

کار باهاش وقت گیره؟چه مدته استفاده میکنید؟

نه بابا من خونه ها چهارتا فرش میخوره چهارتا فرشو تو نین ساعت میکشم

دو تا پرده شیش متری دارم تو نیم ساعت میکشم

کار باهاش اسونه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸