2777
2789
عنوان

باردارم به نظرتون؟

115 بازدید | 25 پست

حدود یه هفته است اولش با تهوع شدید وبدن درد شروع شد تا الان که بازهم تهوع دارم زیاد میرم سرویس بهداشتی البته سرفه وبدن دردم دارم دیروز باید پریود میشدم که نشدم به نظرتون می‌تونه علائم بارداری باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ماه محرک یا امپول مصرف کردی؟؟..

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
میگن باید یه هفته از پریود بگذره بعد تست بزنم وگرنه ممکنه جوابش درست نباشه

نبابا من همیشه دقیقا دو روز بعد میزارم همیشه ام دقیق بوده و منفی صب بزار طرف صب ک از خواب پا میشی

نه والا هیچی مصرف نکردم 

انشالا که بارداری گلم،من این ماه همزمان که رژیم گرفتم، محرک خوردم،امپول آزادسازی زدم،دوفاستون خوردم دیروز باید پریود میشدم،نشدم،بی بی زدم منفی شد

گلم تو هم قردا یه بی بی بزن نشون میده

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
طرف صب بزاری بهتره ،میگن ادرار دقیق تر جوابع بازم هرجور صلاحته اگه باردار بودی خبرشو بده

آره حتمااا 

میترسم آخه ۶ماه بیشتر نیست سر خونه وزندگیمم تازه دانشجویان ودرسامم سخته هنوز۲سال از درسم مونده

انشالا که بارداری گلم،من این ماه همزمان که رژیم گرفتم، محرک خوردم،امپول آزادسازی زدم،دوفاستون خوردم ...

ای بابا انشالله که شماهم باردار باشی 

منم دلم میخواد ولی میترسم🤕