بچه ها خواهرشوهرم میگ وقتی باردار بودم سر پسرم اصلا میل به غذا نداشتم و بی اشتها بودم سر سفره با بیحالی مینشستم و بزور دو سه لقمه میخوردم الانم پسرش ۱۵ سالشه میگ همونجوریه میل ب غذا نداره و انگولک میکنه غذارو
ب منم میگفت سر سفره با اشتها بشین غذاتو کامل بخور ک بچتم تپل بشه و با اشتها ولی من روزایی که حالت تهوع دارم اصلا میلم به غذا نیست همین امروز شوهرم خونه نبود منم فقط خوابیدم و ناهار نخوردم ولی روزایی که سرحالم چرا میخورم غذارو.
حالا بنطرتون بچه منم میخاد اونجوری بشه؟ داشتین تو اطرافتون کسی که حاملگیش بد غذا بوده بچشم اونجور بشه؟
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
دقیقا درست گفته ...من هر دو بچم از اشتها خودم سر بارداری فهمیدم چه بچه بدغذایی میشن چون اصلا اصلا اشتها نداشتم الان دخترم یعنی نوزاد شیرخوار عاشق سینه مادر و شیره این اصلا از شیر خوردن فراری و خیلی لاغره
والا من برعکسشو دیدم....مثلا خودم دوران بارداری حالم از گوشت و کباب بد میشد ولی الان دخترم فقط کباب و گوشت میخوره یعنی عاشقشه هر روز بهش چلو گوشت یا کباب بدیم با اشتهای وافر نوش جان میکنه
ولی بعدا که بهتر شدی تنوع غذایی رو رعایت کن و بخور
نمیدونم اصلا علمی هست یا نه
ولی من سر دخترم که باردار بودم از هرچیزی بدم میومد و نخوردم الان دخترمم نمیخوره
و هرچیزی رو که عاشقش بودم الان دخترمم خیلی دوست داره
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
برو پیش یه ماما بش بگو قرص اکتی ناتال میخوام چون اصلا اشتها ندارم بت میده میزاره با ولع غذا بخوری من ۴۵کیلو بودم وقتی باردار شدم ولی وقتی این قرص رو خوردم۷۰کیلو سدم و تا الان ک بچم ۳سالشه اشتهام کور نشده
مادرم سر منو برادرموچیزی نمیخوره ماهم بی اشتهاییم منم باردارم گاهی اوقات بی اشتهام میترسم بچم اینجور ...
من خودم مجرد که بودم لاغر بودم ولی بعد ازدواج کمی چاق شدم اشتهامم بد نبود ولی سر بارداریم گاها کلی اذیت میشم ی روز چن دفعه بالا میارم و غذا هم کم میخورم نگرانم ک بچمم مث خودم بسه بی اشتها🥶