2777
2789
عنوان

راهکار برای پرپشتی مو

309 بازدید | 36 پست

سلام.موهام بدجوری نازک و کم پشت شدن کسی راه حل مطمئن برا مشکل موهام داره یا تجربه ای در رابطه با ریزش و کم پشتی مو داره؟ 

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ریزش مو شدید دارم از پیج دکتر داوود یه یه روغن یه شامپو گرفتم اگر نتیجه داد بهت میگم

ممنونم.انشاالله ریزش موهاتون زودتر خوب شه.خیلی ناراحت کننده است.اصلا موهام خیلی کم شدن البته کم کاری تیرویید هم دارم اما تحت نظر پزشک دارو مصرف میکنم و فعلا طبیعیه

باید بری پیش متخصص زنان برات آزمایش  هورمونی و کمخونی قند و تیروئید بنویسه اگه خوب بود  ب ...

رفتم پیش پزشک گفت مشکلی نداری فقط کم کاری تیرویید که اونم چون دارو مصرف میکنم گفت فعلا تحت کنترله 

باید بری پیش متخصص زنان برات آزمایش  هورمونی و کمخونی قند و تیروئید بنویسه اگه خوب بود  ب ...

خب راه حل برا مشکل شما چیه؟دکتر چی بهتون گفت؟

منم کم خونی دارم تو سایت دکتر داوود برو چندتا چیز برا مو داره برا زخیم شدن یرا ریزش برا بلند شدن فعلا من بلند شدن وشامپو وکراتینش خریدم منم لوپوس دارم زده به خونم ریزش مو گرفتم دیگه مویی نمونده برام منی که یه خرمن مو داشتم

برو متخصص پوست و مو. اصلا روغن گیاهی به سرت نزن

اخه رفتم بهم گفت مشکلی نداری ویتامین هم لازم نداری گفت ماینوکسیدل استفاده کن گفتم نمیتونم استفاده کنم.گفت فکر نکنم موهات خوب شن اعصابتو کنترل کن گفتم برا رویش مجدد گفت فقط ماینوکسیدل

منم کم خونی دارم تو سایت دکتر داوود برو چندتا چیز برا مو داره برا زخیم شدن یرا ریزش برا بلند شدن فعل ...

.میشه پیجش رو برام بذارین؟