2777
2789

من ک امروز ازصبح تالا موکت میشستم هال تمیز میکردم شیشه پاک کردم ی تغیر دکوراسیون هم دادم الان انقدددد خستم ک نگو شما دس ب کار شدین یانع؟!

انشالله بسلامتی مبارک باشه منم درحال استراحتم دارم اتاق پسرمو تمیز می‌کنم اشپزخونه و دوتا اتاقامو تمیز کردم فقط هال مونده 

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خسته نباشی

من فعلا نه هوا بارونی و سرد بود نشد شستشو کنم

اول پتو ها رو بشورم دیروز ملافه رخت خواب شستم

بعد میرم سراغ اشپز خونه

مبل و موکت هم باید بشورم

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
حوصله دارینا خسته میکنین خودتونو. من دو روز اواسط اسفند کارگر میاد یه تومن میدم. خودم نهایتا لباسا ر ...

منم میدادم کارگر ولی واقعا خوب تمیز نمیکنه من کمی وسواسم به دلم کار نمیکنن

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
حوصله دارینا خسته میکنین خودتونو. من دو روز اواسط اسفند کارگر میاد یه تومن میدم. خودم نهایتا لباسا ر ...

من کلا دوس ندارم کسی کاراما کنه خودم بکنم بهتر ب دلم میشینه بعدم دلم نمیاد کسیا خسته کنما کاراماکنه حالم بد میشه دست خودم نیس پس ترجیح میدم خودم انجام بدم

انشالله بسلامتی مبارک باشه منم درحال استراحتم دارم اتاق پسرمو تمیز می‌کنم اشپزخونه و دوتا اتاقامو تم ...

سلامت باشی جانم چ زرنگ کد بانویی شما خسته نباشید جانم انشالله ک سال پربرکتی خوبی داشته باشی

انباری ها و کمد دیواری رو با شوهرم تمیز کردیم. کابینت هام هم تمیزه فقط توشونو یه دستمال میکشم دوباره وسایلا رو بذارم سرجاش. شیشه ها و در پنجره ها رو تازه پاک کردم ولی نزدیکای عید دوباره پاک میکنم. یخچالمو تازه مرتب کردم. فقط یه گردگیری اساسی و جارو برقی اساسی

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

خداقوت گلم

من کارهارو تقسیم میکنم که بهم فشار نیاد

یه روز پنجره ها پرده

یه روز پتو(اونم روزی یکی میشورم) 

یه روز گردگیری

و.... 

اگه فشرده کار کنی و کمتر استراحت کنی بعدا برات کمر و پا نمیمونه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»