2777
2789

واقن از دستش خسته شدم همیشه میگه حرف حرف منه من هر چی بگم برعکسش انجام میده یکاری گفته بودم نکن اگه بکنی میزارم میرم و یا من یا اون برای اینکه کارش بکنه یه دعوا انداخت وسط گفت تو دنبال بهونه ای برای رفتن هر جا میخوای برو بعد قهر بودیم تا اینکه شنیدم آقا رفته اون کار کرده یعنی اصلا برای حرف و احساس من ارزش قائل نشد همیشه کار خودشو می‌کنه منم بهش گفتم میرم و دیگ دنبالم نیا اینم بگم خیلی حرفایی بدی زد بهم دلم شکوند واقن 

الان از دیروز هی واس من کلیپ می‌فرسته ،استوری عاشقانه می‌زاره و....منم اصن نگا نکردم 

بنظرتون چیکار کنم ادب شه میخوام تنبهش کنم نمیخوامم قهرمون طولانی شه چون خوشبحال بعضیا میشه کرم میریزن ...اما میخوام یکاری کنم بیاد منت کشی و بخاطر حرفشم معذرت خواهی کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم نباید بگم اما فقط در این صورت یکم خودشو جم و جور می‌کنه هیچ جوره کوتاه نمیاد هوفففف😓

اگه حرف از رفتن بزنی یه روزی میرسه که دیگه براش عادی میشه و راحت میگه برو و دیگه براش مهم نیست رفتنت

پس دیگه از رفتن واین حرفا نزن

سعی کن با مهربونی و صحبت مشکلو حل کنی باهاش

خب حالا یبار قهرتون طولانی شه عیب نداره راکتی خودت مهم تراز خوشحالی یا ناراحتی بعضیاست نرو تا ادب شه

اولین قهر طولانیمون نیست متاسفانه نمیخوام مثل دفعه های قبل شه 

نمیخوام قهر کنما واقن همه تلاشم میکنم اما نمیشه تا قهر نکنم خودمو نکشم حرف گوش نمی‌ده این بشر😓🤕

اگه حرف از رفتن بزنی یه روزی میرسه که دیگه براش عادی میشه و راحت میگه برو و دیگه براش مهم نیست رفتنت ...

کاش با صحبت کردن حل میشد اما هر چقدر بهش میگم میگه تو میخوای منو زن ذلیل کنی من خودم عقلم میرسه چیکار کنم آخر سرم ضرر می‌کنه اما درس عبرت نمیگیره از هر دری برم نمیشه مگه اینکه بشینم گیسم بکشم سلیطه بازی در بیارم و گریه کنم من واقن نمی‌دونم بعضی از خانوما چطوری رفتار میکنن که شوهرشون حرف گوش میده😓💔

کاش با صحبت کردن حل میشد اما هر چقدر بهش میگم میگه تو میخوای منو زن ذلیل کنی من خودم عقلم میرسه چیکا ...

کاش زنای سایت ببینن وپسراشون رو درست تربیت کنن جامعه ای که انقدر پسر دوسته یه مشت مرد احمق وعقده ای رو بار میارن وتحویل اجتماع میدن بجای همدلی وهم فکری فقط کلمه زن ذلیل نباش رو یادشون میدن ادمایی مثل شوهر شما فراوونن کاش مادراشون یکم بجای بقیه چیزا روی شعور وشخصیت بچه هاشون کار میکردن