2777
2789
عنوان

احمق چرا اینکارو کردی😭😭

499 بازدید | 27 پست
عاشق این دیالوگ فیلم بارکد شدم چند بار زدم عقب از اول دیدم بهرام رادان خودکشی میکنه دوستش : احمق چرا اینکارو کردی ،اخه مگه ادم بخاطر ناامیدی و بی کسی و بی پولی خودکشی میکنه؟؟ یه نگاه به پایینتر از خودت بنداز که چیزایی که تو داری رو ندارن😭 بهرام رادان : اخه مگه من چی دارم دوستش : احمق منو داری😭من بهترین رفیقتم😰😭 ساده ست اما خیلی به دلم نشست حالا برم بقیه شو ببینم😁
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالش
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
عنوانو دیدم فکر کردم به خودت میگی
دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا