2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه کمک

190 بازدید | 25 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر پسرم آبله مرغون گرفته غدد لنفاوی پشت گوششم ورم کرده دکتر بردمش سیتروزین کالامین استامینوفن داده لطفا اگه تجربه ای دارید درباره تغذیه و...  به اشتراک  بزاریدممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای اینکه دونه هاش کمتر بسوزه هیدروکسی زین میدادم بهش بچم یه سال و نیم بود ک گرفت، دو سه روز تب و بعد دونه میریزه بعد دونه ها یکی یکی میترکن و ب زخم تبدیل میشن و دوره اش تموم میشه، دونه ها وقتی زخم شدن زخما رو نکنید تا جاشون نمونه خودشون میوفتن 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
من برای اینکه دونه هاش کمتر بسوزه هیدروکسی زین میدادم بهش بچم یه سال و نیم بود ک گرفت، دو سه روز تب ...

دقیقا پسرمنم ۳روز متوالی تب کرد من ۲بار دکتربردمش میگفتن ویروس تنفسیه به دکترمیگفتم اخه علائم تنفسی نداره میخندیدن به همسرم گفتم من انتی بیوتیکارو بهش نمیدم این بچه ابله مرغون گرفته چون دوستاش  پشت سرهم گرفتن  دیگه دیروز صبح  بدنش دونه زد

مرسی تجربه خوبی بود اگر پسرم گرفت یادم باشه

اره حتما یادت بمونه اصلا نزاری آب به تنش بخوره فقط دستش بشور صورتش اصلا .....راستی مامانا اصلا ادویه تو غذاش نریزین دونه همراه تب شدید میشه دمای بدن بچه کنترل بشه با ادویه میره بالا چربی ندین من بچم ۳ روز غذا داغون میخورد 🤣🤣با آب میوه طبیعی آب هویج