آهوبـره مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10054 عنوان پـلوپز بخرم یا سرخکن بدونروغن؟ 230 بازدید | 15 پست کدوم بهتره که در اولویت بذارممممم {در نهایت همه تنهاییم...} لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیکهام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم. 1402/11/30 | 14:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
madarsara عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 19746 ارامپز همه کاره ببین من جی پاس دارم پلوپز سه کاره دارم ارامپز هم دارم جی پاس و ارامپز خیلی کمکم میکنه اشتباه منو نکن که وسیله اضافه بخری اینا مافیای فروش لوازم خونگی هستن هرروز یه چیزی مد میکنن نصفشون عملکرد هم پوشان دارن بسته به سبک زندگیت یکیشو بخر یا دوتاشو نه صدتا وسیله جاگیر کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
rainysarah عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 4438 من دوتاش رو دارم بیشتر پلو پز استفاده داره برام بحث با احمق ممنوع 🤚
شاه_پری_شاپ عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1635 سرخ کن بدون روغن یا همون هواپز بگیر، از اول عادت کنید غذا رو بدون روغن یا فقط برس روغن بزنی و بزاری توی دستگاههم راحته هم سالم
نسیم_ممیز عضویت: 1391/08/19 تعداد پست: 14963 من از پلوپز هر روز استفاده میکنم. اما سرخ نکن نخریدم میگن غذا رو خشک پفکی میکنه. شایدم بگیرم.تفال میگن خوبه.
aseman272 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 13382 هواپز.فیلیپس عالی تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
آهوبـره مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10054 هیچ کدوم واجب نیس من که دارم انداختم یه گوشه بابا من از تک تک وسایلام استفاده میکنمهمه چیزای دنیا قربون خودم برممن هر از گاهی دکوریامم درمیارم استفاده میکنم تا اشتباهی فک نکنم اونا از دل خودم مهمترن.کاری هم نداشته باشم باهاشون بازم یه کاری میتراشم که ازشون استفاده کنم. {در نهایت همه تنهاییم...} لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیکهام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.
آهوبـره مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10054 ارامپز همه کاره ببین من جی پاس دارم پلوپز سه کاره دارم ارامپز هم دارم جی پاس و ارامپز خیلی کم ... احتمالا پلوپز بگیرم که نخوام شونصد ساعت پای گاز وقت تلف کنم.....ممنون عزیزم {در نهایت همه تنهاییم...} لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیکهام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.
آهوبـره مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10054 سرخ کن بدون روغن یا همون هواپز بگیر، از اول عادت کنید غذا رو بدون روغن یا فقط برس روغن بزنی و بزاری ... فر دارم آخه...میذارم توی فر {در نهایت همه تنهاییم...} لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیکهام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.