2777
2789
عنوان

پـلوپز بخرم یا سرخ‌کن بدون‌روغن؟

230 بازدید | 15 پست

کدوم بهتره که در اولویت بذارممممم

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارامپز همه کاره 

ببین من جی پاس دارم پلوپز سه کاره دارم ارامپز هم دارم جی پاس و ارامپز خیلی کمکم میکنه 

اشتباه منو نکن که وسیله اضافه بخری 

اینا مافیای فروش لوازم خونگی هستن هرروز یه چیزی مد میکنن نصفشون عملکرد هم پوشان دارن بسته به سبک زندگیت یکیشو بخر یا دوتاشو نه صدتا وسیله جاگیر

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

هیچ کدوم واجب نیس من که دارم انداختم یه گوشه 

بابا من از تک تک وسایلام استفاده میکنم

همه چیزای دنیا قربون خودم برم

من هر از گاهی دکوریامم درمیارم استفاده میکنم تا اشتباهی فک نکنم اونا از دل خودم مهم‌ترن.

کاری هم نداشته باشم باهاشون بازم یه کاری میتراشم که ازشون استفاده کنم.

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

ارامپز همه کاره  ببین من جی پاس دارم پلوپز سه کاره دارم ارامپز هم دارم جی پاس و ارامپز خیلی کم ...

احتمالا پلوپز بگیرم که نخوام شونصد ساعت پای گاز وقت تلف کنم.....ممنون عزیزم

سرخ کن بدون روغن یا همون هواپز بگیر، از اول عادت کنید غذا رو بدون روغن یا فقط برس روغن بزنی و بزاری ...

فر دارم آخه...میذارم توی فر