2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که پدرم دراومد تا ماه ۵حالا تهوع و استفراغ داشتم

بچه ی اوله؟ جنسیتش چیه عزیزم؟

من سر پسرم از بوی تخم مرغ میمردم...از مرغ هم بدم میومد و غذای پختنی یبار بالا آوردم 

این یکی ۲ هفته دیگه معلوم میشه چیه تهوع دارم شدیدتر

البته بگم ۳۰ کیلو اضافه وزن کردم نسبت ب بارداری اول خود کبد چرب باعث تهوعه

بچه ی اوله؟ جنسیتش چیه عزیزم؟ من سر پسرم از بوی تخم مرغ میمردم...از مرغ هم بدم میومد و غذای پختنی ی ...

بچه دومم...پسره

اولی دختر بود اصلا تهوع نداشتم 

من اصلا لب به غذا نمیزدم فقط لیمو ترش و چیزهای ترش میخوردم بهتر بودم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه دومم...پسره اولی دختر بود اصلا تهوع نداشتم  من اصلا لب به غذا نمیزدم فقط لیمو ترش و چیزها ...

مم سر پسرم تهوعم ۴ ماه تمام خوب شد

ولی خب این یکی شدیدتره پناه برخدا خونواده شوهرم باز منتظر پسرن خدا بخیر بگذرونه

مم سر پسرم تهوعم ۴ ماه تمام خوب شد ولی خب این یکی شدیدتره پناه برخدا خونواده شوهرم باز منتظر پسرن خ ...

منم البته بگم این پسرم از ازدواج دومم هست و ژن ها بی تاثیر نیست....اما در کل سر پسر مثل اینکه تهوع بیشتر

منم دلم میخواد پسر داشته باشم ۲تا ان شاالله خانواده همسرم هم همینطور 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم البته بگم این پسرم از ازدواج دومم هست و ژن ها بی تاثیر نیست....اما در کل سر پسر مثل اینکه تهوع ب ...

اتفاقا ی تحقیق مفصل هست

تهوع کاملا ب اسپرم مرد هست

اومدن خانوم هایی عین شما ک ازدواج مجدد داشتن رو بررسی کردن دیدن بله ب اسپرم بستگی داره

ان شاالله ب حق فاطمه زهرا بعدیتم ی پسر سالم باشه و خوشبخت باشی

اتفاقا ی تحقیق مفصل هست تهوع کاملا ب اسپرم مرد هست اومدن خانوم هایی عین شما ک ازدواج مجدد داشتن رو ...

چه جالب...نمیدونستم 

قربونت برم مرسی عزیزم به همچنین 💐🌷

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40