2777
2789
عنوان

صابخونه ام

1007 بازدید | 51 پست

۴ ماه به موعد تخلیه ام مونده از مهر ماه هی زنگ‌میزنه که تا اخر اسفند تخلیه کن پسرم ازدواج کرده میخواد زنشو بیاره در حالی که دستشون خالیه  یدونه پکیجو درست نکرد که پول نداریم میخواد به یکی دیگه گرونتر بده  چی جواب بدم موندم‌بخدا همه جا هم گرونه نمیتونم‌پیدا کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاموعد حق بیرون کردن تو نداره

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
اره بابا اهمیت نده بگو در نمیام برو هرکاری از دستت میاد بکن

اره راست میگی  بخدا ۶۰۰ دادم شیر ابشو عوض کردم پکیجو درست کردم بازم خونه یخچاله سرویس هم نکرده بود  میگم‌بهش میگه دستمون تنگه  خودت پولشو بده الان چطور پسرش ازدواج کرده

اصلا نمیتونه مگر قرارداد ندارید؟ فشار هم بیاره خسارت باید بهتون بده، بعید میدونم این ادم بده

داریم موقع تمدید خودشون بردن پشت نویسی کرده بنگاه شاهد هم دو نفر امضا کردن

اره راست میگی  بخدا ۶۰۰ دادم شیر ابشو عوض کردم پکیجو درست کردم بازم خونه یخچاله سرویس هم نکرده ...

اصلا ازدواج کنه

هرجور دوست داره ازدواج کنه

بگو به من مربوط نیست

من تا وقتم میشینم

بعد اونم گفت در بیا بگو یکی دوماه وقت میخوام

دیدی میگه نمیشه و فلان بگو برو شکایت کن