2777
2789
عنوان

کیا روکش دندون کردن؟

67 بازدید | 5 پست

طبیعیه پشت دندون یک میل مشخص باشه؟ دندون جلوعه انقد پول گرفت ازم میترسم برم خدا لعنتش کنع 

یه میل بازه از پشت دست میزنم 

نکنه خراب شه دندون زیرش چیکار کنم حالا

چسب دائمم زده

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 
منظورت اون چسب زیرشه؟؟؟

نه ببین روکش رو کامل زده رودندونم قسمت پشت دندونم بالاش کنار لثه یه میل دندونم پیداس چهل روزه روکش کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ببین روکش رو کامل زده رودندونم قسمت پشت دندونم بالاش کنار لثه یه میل دندونم پیداس چهل روزه روکش ک ...

اره طبیعی برا منم معلوم یه سال روکش کردم البته یکیش معلوم از داهل و لی یکیش نه

اره طبیعی برا منم معلوم یه سال روکش کردم البته یکیش معلوم از داهل و لی یکیش نه

کاری نکردید براش؟ خیلی کم پیداس ها 

دوبار عصب کشی شده ولی یعضی وقتا درد میگیره حس میکنم دندون زیری خراب شده 😂

کاری نکردید براش؟ خیلی کم پیداس ها  دوبار عصب کشی شده ولی یعضی وقتا درد میگیره حس میکنم دندون ...

منکه راضیم.البته کار دوتا دکتر مختلف برامن ولی هردو خوب البته یکیش گاها کنار لثه خونریزی میکنه ولی نرفتم علتشو بپرسم چون واقعا حوصله ندارم برم دنبالش