2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم‌ یه دهه‌ هشتادب‌ هم با‌ کلی سوتی😂😂😂

تقدیم شما

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋

چتری هاشون، با ماسک تو مدرسه 

ک فقد دو تا چشم معلوم میشد، کلاه کاپشنشونم رو سرشون زیر کاپشن هم هودی زیر هودی فرم مدرسه🤣🤣ازینا داریم تو کلاسمون

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

اهنگای رپ بی نهایت غمگین مثل مهراب 😂 یه جوریم فاز میگرفتیم باهاش انگار صدتا شکست عشقی خوردیم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
کارت شارژ و سکه تلویزیون و ظبط تیتراژ سریالا همون که میخوند اگهههه فاصله افتاده اگه من با خودم سرد ...

من خودم یکی بودم گوشی‌ قدیمی نوکیا‌ بابام از اونا بود که صدا ظبط میکرد خدابیامرز‌ همه تیتراژ های فیلمارو‌ باهاش‌ ظبط‌ کرده بودم😂😂😂

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋

من خودم متولد ۸۲ام ولی یسری خزبازیای دهه ۸۰که به ۹۰هم کشیدو میگم 

پاچه های شلوارجین که بلند میگرفتیم چین میخورد 

کلیپسای گنده 🤦🏻‍♀️🤣

پسرا موهاشونو تیغ تیغی استایل میکردن 

پشت تلفن نازک صحبت میکردن دخترا 

مانتوهای تنگگگگگگگگ (یادش افتادم نفسم گرفت)

ابروهای نخ شده 

ارایش چشم خلیجی