2777
2789
عنوان

آرایشگاه این روزا

105 بازدید | 8 پست

آبجیم برای رنگ جلو موهاش پرسید گفتن ۱/۲۰۰ با اینکه اصلا زیاد مواد نمیبره و موهاش کم پشته 

چرا اینقدر زیاد 

ی کوتاهی ی اصلاح ک اصلاح مواد لازم ندارع( برای اون دست ک میگن مواد گرون شده) میگن اصلاح ۴۰ و کوتاهی زیر ۱۰۰ اصلا نیست 

چرا اینقدر زیاد انقدرم سرشون شلوغه ک نگو 

کلی عروس هم دارن. 

مهم سوت کشید از قیمتها واقعا 

تو قیمت مواد،درصدی که رنگ کار به مدیر سالن میده حساب کن خودش باید یه درصدی هم ببره بیاد ارزون بگه که ...

عزیزم ۱/۲۰۰ برای جلو مو اصلا انصاف نیست 

خیلی زیاد میگن 

بعد با این اوضاع اقتصادی برای خودتون هم ب مشکل میخوره مشتری کم میشه چون توان پرداخت ندارن یکیش مثل آبجی خودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو صنف آرایشگران خدمات براساس موادی که استفاده میشه و زحمتی که آرایشگر میکشه محاسبه میشه درسته که یه اصلاح هیچ موادی نمیبره ولی واقعا کار سختیه خودمونم وقتی تو دورهمیا یه بند رو صورت هم میندازیم واقعا گردن درد و کمردرد میشیم چه برسه به آرایشگری که روزی ۲۰ تا اصلاح میکنه

عزیزم ۱/۲۰۰ برای جلو مو اصلا انصاف نیست  خیلی زیاد میگن  بعد با این اوضاع اقتصادی برای خ ...

میخوای ارزون در بیاد رنگ و بقیه وسایل بخر فقط اون حق دستش برمیداره 

اتفاقا خیلیا هستن این هزینه ها براش مهم نیست یکی تو سالن دیدم اندازه یه عروس برای عروسی رفیق شوهرش خرج کرده بود ...بعدم هزینه ها فقط برای مشتری زیاد نیست برای اون رنگ کارم زیاده که بخواد بره اون مواد مصرفی تامین کنه

زمان ثابت کرده همتونو...
میخوای ارزون در بیاد رنگ و بقیه وسایل بخر فقط اون حق دستش برمیداره  اتفاقا خیلیا هستن این هزین ...

من کلی گفتم چند درصد از جامعه قشر مرفه هستن ، این مواد هم چون دوستام تو کار آرایشگری هستن میدونم آنقدر زیاد در نمیاد و با کیفیت و اعلا نیست 

من انصاف میزارم وسط و وجدان البته ک ی جلو مو ۱/۲۰۰ اونم ی آرایشگاه معمولی غیر معقوله

خب تو صنف آرایشگران خدمات براساس موادی که استفاده میشه و زحمتی که آرایشگر میکشه محاسبه میشه درسته که ...

عزیزم من نمی دونم قیمت اصلاح چقدره کلی گفتم شاید بیشتر هم هست ، درسته زخمت داره دیدم اما قیمتها آرایشگاه مثل اینکه خبر ندارین ی سر بزنید البته همشون نه ولی مردم ما اکثرا در سطح متوسط و ضعیف هستن توان پرداخت این مبالغ ها ندارن 

از ی طرف انصاف تو کاسبی برکت میاره نباید بی انصافی کنیم تو مبلغ ها 

خب تو صنف آرایشگران خدمات براساس موادی که استفاده میشه و زحمتی که آرایشگر میکشه محاسبه میشه درسته که ...

فک نکنم هزینه مواد برای جلو سر و زحمت ک می‌کشن ۱/۲۰۰ بشه 

من کلی گفتم چند درصد از جامعه قشر مرفه هستن ، این مواد هم چون دوستام تو کار آرایشگری هستن میدونم آنق ...

منم رفیقام تو این حرفه هستن که اینو گفتم 🙂

زمان ثابت کرده همتونو...