2777
2789

توی اینترنت خوندم که باعث نرم شدن دهانه رحم میشه 

کسی استفاده کرده؟ 

یا اگه چیز دیگه استفاده کردید که مفید و بی خطر بوده بگید

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

از ۳۶ هفته به بعد هرروز یک ق خاکشتر با اب ولرم بخوری باعث میشه بچه لیز بشه و راحت تر دنیا بیاد

یک ق غ تخم شوید + یک ق غ گل گاوزبان + یک ق غ گل بابونه رو با سه لیوان اب جوش به همراه کمی زعفرون و‌نبات بزار دم بکشه و درطول روز بخور از ۳۸ هفته به بعد

تو خونه از ۳۶ هفته ب بعد چهاردست پا راه برو

پیاده روی زیاد برو‌ ولی وسطش استراحت هم بکن

مثلا بیست دقیقه پیاده روی، ده دقیقه استراحت باز بیست دقیقه پیاده روی

خدایاعاشقتم  
از ۳۶ هفته به بعد هرروز یک ق خاکشتر با اب ولرم بخوری باعث میشه بچه لیز بشه و راحت تر دنیا بیاد ی ...

من سر قبلي تا ٤٢هفته طول كشيد 

البته اينا رو استفاده نكردم 

دلم ميخاد سر اين بعد ٤-٥سانت برم بيمارستان بعدشم مثل قبلي بي حسي بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف گل مغربی هم میگن خوبه ولی باید بامشورت ماما یا پزشک استفاده کنید

گلم بنظرت من37هفته برم پیش دکترم معاینه لگن میکنه؟

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...
بله 

اپیدورال ریسک داره

ممکنه نتونی موقع زایمان زور بزنی و کارت ب سزارین بکشه

ولی پِتِدین هم خوبه

من سربچه اولم استفاده کردم

یه امپول عضلانیه بعداز اینکه دهانه رحم ۴ سانت شده باشه میتونی بگی برات بزنن

خدایاعاشقتم