2777
2789
عنوان

اگر تجربشو داری بگو ممنون

132 بازدید | 19 پست

سردرد های بدی میگیرم قرصم بهم دیر اثر میکنع و میخوام زیادم قرص نخورم مثلا دیروز ۶ بعد از ظهر سردرد گرفتم یه پروفن خوردم خوب نشد گفتم ولش کن دیگ قرص نمیخورم شب ساعت ۱ باسردرد خوابیدم تو خوابم احساس میکردم سردرد دارم صبحم باسردرد بیدار شدم یعنی خودش خوب نمیشع به چشمم میرنه و بعضی اوقات حتی حالت تهوع هم میگیرم و آخر سر باید مسکن  بخورم 

شما قرص خوب میشناسید و کسی مثل من از این نوع سردرد ها میگیره 

ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگرن داری عزیزم باید از مسکن های مخصوص میگرن استفاده کنی یا بری مطب متخصص اعصاب سرتو بوتاکس کنی یکسال راحت باشی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

سلام جاری من اینجوری بود حتی بعضی وقنا از سردرد و تهووع زیاد استفراغ میکنه،سردردش به حدی شدید میشد که میگفت نمیتونم پاشم هربار اینجوری بچد باید سریع میبردیمش بیمارستان،آخر سر رفت پیش یه دکتر خوب از سرش عکس و اسکن گرفتن،دکتر گفته میگرن شدید داری و همینطور فشار خون خیلی بالا

نه فک کنم میگرن دارم 

من میگرن دارم خواهر میگرن دردش خیلییی بیشترازاون چیزیه که بتونی باهاش بخوابی یابا مسکن اروم شه شایدم مال من خیلی شدیده بهرحال یه دکتر برو شایدکم خونی ضعفی چیزیه 

ما دو مغرور، دو خودخواه، دو بد تقديريم؛؛؛عاشقی کردن ما شرح عدم در عدم است ..‌