2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا خانم ها مشتاقند و آقایون بی میل ان شاالله که دامنت سبز بشه

ما یم اولش دقیقا همینطور بودیم.

من مشتاق به انجام این عمل. و شوهرم مخالف.

بعد از دفعه اولی ک انجام دادم، و دیدم چ پروسه اذیت کننده ای داره، و اونقدرام احتمال مثبت شدنش بالا نیست، واقعا دلم نخواست دیگه تکرار کنم.

و حالا بعد از بار اول، باز همسرجان اصرار دادن ک ادامه بدیم تا تمام جنین های فریزشده، گذاشته بشه.

مرسی از دعای خیرتون🙏😘

دفعات قبل سقط می شد یا نمی گرفت؟ کلا ای وی اف چیز مزخرفیه می فهممت

دفه اول‌،  کلا جواب منفی شد. و نگرفته بود. ینی بعد از ۲ هفته استراحت بعد عملم، که آزمایش دادم، منفی شد و همون روزم پریود شدم.

دفه دوم، انقدر پروسه ی جواب گرفتنم طول کشید ک نابود شدم. اولین آزمایش بعد عملم، عدد بتا مشکوک بود. باید صبر میکردم. آزمایش بعدی  بتا مثبت بود. خوشحال شدم. اما بازم دکتر گفت عدد خیلی بالا نیست و یجوریه و ... همینطور صبر صبر صبر، آزمایش با فواصل مختلف... تا اینکه گفتن حاملگی پوچ بوده و به همین خاطر الکی مثبت نشون می‌داده و... چمدونم از این چیزا 

مرسی از همدردی تون🙏😘🧡🥺

برو پیش دکتر مهرنوش امیری نتیجه میگیری حتما

کدوم شهرن؟

منکه خداییش به این قضیه قائل نیستم. چون تو ای وی اف، فرقی نمیکنه دکترت کی باشه. چون تو اصلا دکتری نمیبینی، ک بخواد فرقی بحالت بکنه. همه ماما ها و باقی افرادِمرکز، کاراتو پیش میبرن. روز عملم، دکتر فقط یه لحظه میاد و میره. فقط اسمش پای پرونده ست.

مگه چقدر تاثیر داره این دکتر یا اون دکتر رفتن؟

کدوم شهرن؟ منکه خداییش به این قضیه قائل نیستم. چون تو ای وی اف، فرقی نمیکنه دکترت کی باشه. چون ت ...

تهران. من خالم انجام داد باردار شد الان یک ساله یه دختر داره. نمیدونم دیگه فقط در همین حد فهمیدم حالا ازش میپرسم ببینم چی میگه

می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری
تهران. من خالم انجام داد باردار شد الان یک ساله یه دختر داره. نمیدونم دیگه فقط در همین حد فهمیدم حال ...

آهان... که اینطور

مرسی که وقت گذاشتی و به تاپیکم پاسخ دادی دوست گلم.

من مشهد هستم.

No

من خودم مشکل کیست دارم که حل نمیشه الان دو ماه و نیم تو رژیم دیگه دیشب رفتم سونو دیدم یک و نیم سانت کوچیک شده تو کروه ما یه خانم بعدداز ۶ سال که باردار نمیشد بخاطر تنبلی تخمدان دیروز بیبی مثبت در اومد

اگه دوست داری پیج فلورا تاجییک رو فالو بکن و با کمک خودش یا ماماها دوره بردار طبق شرایط خودت و پیش برو حتما 

هیچی مهمتر از تغذیه تو این چیزا نیست قرص

و ای وی اف بنداز دوز

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم