2777
2789
خودشون مشکل سختی ندارن که بخوان جنین بزارنا 

۸ساله اقدامن نشده مشکل سخت ندارن ؟ 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

اینم بستگی به بدن داره گلم  دختر خاله طفلی من کلی اصلاح سبک انجام داد نشد  ای وی اف کرد ...

من کاری به ای وی ندارم کلم رژیم واقعا همه چیز رو تغییر میده منی که ویست ۹ سانت اندومتریوزم الان ۷ سانت شده و خاتمی که ه سال باردار نشد و الان بارداره 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  پس چرا من همش میخام دوباره برم😪🥲من ۵ بار ای وی اف کردم شما کحا رفتی

یا خود خدا 

۵ بااااار ؟! 

آفرین به همتّ تون . دم شما گرم.

من مشهدم، مرکز میلاد ای وی اف کردم.

آره منم مسئله م همینه، که خانم های زیادی مثل شما دیدم، که مشتاقاته، منتظر انجام ای وی اف بعدی ین.

اما من... 

۸ساله اقدامن نشده مشکل سخت ندارن ؟ 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

خب ای وی اف کلا همینجوریه من خودم کاملا سالمم ولی خب جنین میزارم منفی میشه رحم اجاره ای ها هم همه که دفعه اول مثبت نمیشن میشن؟ 

واااای از اینکارا متنفففففففرم { البته ببخشید، جسارت به نظر شما نمیکنم دوست گلم } ولی من واقعا فرا ...

عزیزم اینم یه راه درمانیه یه خانم رو مرکز ضد باروری یا مرکز بهداشت پرس و جو میکنی پیدا میکنی که هم آزمایشاش سالم باشه هم قبلا بچه سالم به دنیا اورده باشه جنین تو و همسرت رو انتقال میدن به رحم اون خانم لازمم نیست همسرت باهاش صیغه بشه یا همچین چیزی فقط شما باید پیگیر حال و روز و وضعیت بچه بشی همین اونم یه پولی میگیره بچه رو پس میده بهتون

یا خود خدا  ۵ بااااار ؟!  آفرین به همتّ تون . دم شما گرم. من مشهدم، مرکز میلاد ای وی ...

من ۴ بار میلاد رفتم تا جنینام تموم شد یه بارم ارمغان زیر نظر هما اسکوییان  و جنینای اونجا هم تموم شدن ولی اگه جا داشتم از اسکوییان شکایت میکردم 

خب ای وی اف کلا همینجوریه من خودم کاملا سالمم ولی خب جنین میزارم منفی میشه رحم اجاره ای ها هم همه که ...

درسته👌

رحم اجاره ای قیمتش چن هس؟

شرایطش چجوریاست

آیا بایدصیغه محرمیت خونده بشه بین شوهر من  و اون خانم؟ 

خب ای وی اف کلا همینجوریه من خودم کاملا سالمم ولی خب جنین میزارم منفی میشه رحم اجاره ای ها هم همه که ...

الان دوبار آی وی اف کردن نشده این دوبار که ۸ سال طول نکشیده که قبلا هم مشکل داشتن که طبیعی بچه دار نشدن ، بله گاهی رحم توانایی نگهداری نداره گاهی هورمونا به درستی عمل نمیکنه میتونن یه امتحانی بکنن

من ۴ بار میلاد رفتم تا جنینام تموم شد یه بارم ارمغان زیر نظر هما اسکوییان  و جنینای اونجا هم تم ...

والا دکترای مراکز ناباروری، قربونشون بشم، همه از دم، شکایت لازمن 😏😒🙄

بسکه داغونن ☺

از نظر تعهد، دلسوزی، مسئولیت پذیری و ....👎🤐

درسته👌 رحم اجاره ای قیمتش چن هس؟ شرایطش چجوریاست آیا بایدصیغه محرمیت خونده بشه بین شوهر من&nb ...

الان گمونم بالای ۲۰۰ شده باشه دو سال پیش از ۱۲۰ تومن حرف میزدن خانوما داخل مطب اسکوییان 

نه صیغه نمیخاد شما جنین دارید فقط میشه حامل جنینتون 

ماهانه هم یه مبلغی برای خورد و خوراک تعیین میکنین و می‌پردازید جدا از دستمزدشون 

گروهتون کجاس 

گلم من زیر نظر یکی از مااماای فلورا تاجیکی هستم بشتگی داره شما با کی دوره برداری گلم ماما زیاد داره

پیج فلوداbardari_floraمیتونی با هر مامایی که تو هایلایتهاش هست گلم کار کنی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
والا دکترای مراکز ناباروری، قربونشون بشم، همه از دم، شکایت لازمن 😏😒🙄 بسکه داغونن ☺ از نظر تعهد، ...

فک کن من ۷ تا جنین تشکیل شد واسم 

همه رو تو یه بار باز کرد بعد از بلاست ۴تا جنین مونده بود بعد این آدم یکی از جنین های سالم و خوب من رو جدا کرد و انتقال نداد و انداخت دور چرا چون میگف ممکنه ۴ قلو بشه خب احمق جان تو بزار اگه شد شما ریداکت کن چرا میندازی دور 

همش چشمم دنبال اون جنینه😭 

همینجوری هم پوله ک میگیرن سر داروها هم که با داروخونه پایین هماهنگه و با ازمایشگاهم باز هماهنگ و از هر جا کلی درصد میگیره