2777
2789
عنوان

نهضت ملی مسکن و مسکن ملی

4212 بازدید | 13 پست

راسته که میگن کلاهبرداریه ؟ مردم رقم های زیاد ریختن ۶۰۰. ۷۰۰ تومن ولی خونه ای ندادن . کسی هست اینجا بین سالای ۹۸ تا امسال چیزی تحویل گرفته باشه؟ 

ما دوساله ثبت‌نام کردیم ولی هنوز پولی نخواستن  الهی ک شایعه باشه زودتر خونه هارو تحویل بدن

ماهم . ترسیدم از وقتی که شنیدم ! تو اینترنت هم توی سایتا چیزای خوبی نخوندم همه ناراضی وشاکی بودند . دودل شدم به انصراف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم . ترسیدم از وقتی که شنیدم ! تو اینترنت هم توی سایتا چیزای خوبی نخوندم همه ناراضی وشاکی بودند . ...

کلاهبرداری ک فکر نکنم باشه چون مثل مسکن مهره و وابسته ب دولته 

نترس 

شاکی ک همه هستیم چرا کاری نمیکنن واقعا

کلاهبرداری ک فکر نکنم باشه چون مثل مسکن مهره و وابسته ب دولته  نترس  شاکی ک همه هستیم چر ...

میگن بعضی پروژه ها پیمانکار پولارو برداشته و در رفته و کلا نظارت دقیقی به ساختشون نیست هیچکسم قرارداد نداره . کاش اینجا کسایی بودن که میومدن میگفتن درچه وضعین چیزی تحویل گرفتن یا نه

😑😑 کجا نوشته؟  بنظرم فقط شایعه پراکنیه

منم فقط از یکی از اقواممون شنیدم که دوستش چندساله ثبت نام کرده و چندتا قسط هم واریز کرده ولی هیچ پیشرفت فیزیکی نداشته پیگیر که شدن خود راه و شهرسازی بهشون گفته پیمانکار پولارو بالا کشیده و خلاصه درگیرن . اینکه یه عده هم پولای سنگین دادن ولی هنوز خونه ای تحویل نگرفتن تو خیلی از سایت ها هست برو تو چندسایتی که خبر درباره مسکن ملی نوشتند بخون کامنت های مردم رو ‌ . بعضا حتی ۶۰۰ ‌.۷۰۰ میلیونم پول گرفتن ولی هنوز تحویل ندادن 

😑😑 کجا نوشته؟  بنظرم فقط شایعه پراکنیه

البته ان شالله که چیزی نباشه من هم از خدامه چون راهی دیگه برای خانه دار شدن نداریم ولی از طرفی میترسم همین سرمایه کم ماشین زیرپامون هم برای این خانه ها بدیم و چیزی دستمون رو نگیره. تو این سایت هم من ندیدم تا حالا کسی گفته باشه تحویل گرفتیم 

البته ان شالله که چیزی نباشه من هم از خدامه چون راهی دیگه برای خانه دار شدن نداریم ولی از طرفی میترس ...

خدا نصیب نکنه 

اداره مسکن ک قشنگ اب پاکی ریخته رو دست طرف 

ما ک میریم اداره مسکن و می‌پرسیم میگن ما ک خبر نداریم خودشون هم نمیدونن می‌خوان چیکار کنن 

یکی تو سایت نوشته همزمان با من اسم نوشته و صد پول داده و خبری نیست 

منم تنها امیدم برای خونه دارشدن همین خونه های🥺🥲 

کاش خدا کمکمون کنه 

آدم مؤمن دو بار از يه سوراخ گزيده نميشه . تجربه ي مسكن مهر و بورس دوباره بايد تكرار بشه كه متوجه بشي ...

مسکن مهر چی شد مگه؟ 

دوست من چندین ساله داره زندگی می‌کنه هرچند سفت و محکم نساختند

از چه نظر میگید؟ 

اینکه درسته ب فکر مردم نیستن ولی ماها تنها امید برا خونه دار شدن همین بود اگر ک بخوان بچاپن ک خدا ازشون نگذره

سلام من مبلغ اولیه رو واریزکردم الان ۱۵ ماه از واریز اول میگذره و خبری نشده الان پشیمونم و میخام ۴۰ ...

اگه تخصیص پروژه شده باشه خیلی طول میکشه پس بگیری امااگه نشده باشه زودترمیدن ما1401تیر80تومن زدیم حساب بانک مسکن اماهنوزتخصیص پروژه نشدیم