2777
2789
عنوان

خواب بد دیدم چیکار کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از اینکه بیدار شدی میگی همین  ابجیم خواب میدید یه دختر آشناها با تصادف مرد میومد تو خوابش ...

وای منم بدجور استرس و ترس اومده سراغم دست و پام میلرزه بخدا حتی میترسم بخوابم 

وای منم بدجور استرس و ترس اومده سراغم دست و پام میلرزه بخدا حتی میترسم بخوابم 

نترس الآنم بگو 

شاید تاثیر داره 

ایشالا ک مث آبجی من نشی 

بد استرس و ترس داشته و یه تبخال بزرگ دور دهنش زد و حال بد

من اگه تو زندگیم به هیچی اعتقاد نداشته باشم به خواب خیلی اعتقاد دارم چون اتفاقای مهم زندگیمو چه بد چه خوب تو خواب دیدم و تو واقعیت تحقق پیدا کرد

و الکیه که میگن اگه تو خواب ببنی یکی مرده عمرش زیاد میشه

ان‌شاءالله خیره صدقه بده برای کسی هم تعریف نکن 

آفرین حرفی که من همیشه میگم 👌

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

حضرت جبرییل به حضرت محمد (ص) گفت اگر تو یا یکی از مومنین خواب بد و خوفناکی دیدید بگوئید:

“وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ بِمَا عَاذَتْ بِهِ اَلْمَلاَئِكَةُ اَلْمُقَرَّبُونَ وَ أَنْبِيَاؤُهُ اَلْمُرْسَلُونَ وَ عِبَادُهُ اَلصَّالِحُونَ مِنْ شَرِّ مَا رَأَيْتُ وَ مِنْ شَرِّ رُؤْيَايَ”

سپس سوره‌های حمد و فلق، ناس و توحید (قل هو الله احد) را بخوانید

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

🌟دعای آیت الله بهجت برای خواب بد:

یا محمد خواب دیدم

یا علی تعبیر کن

خیرش را به من برسان

شرش را از من دور کن

و بعد سه مرتبه قل هو الله احد بخوان

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
بدجور تپش قلب گرفتم😭اخه من هنوز سنی ندارم۲۴سالمه

عزیزم حرف این دوستمون رو من همیشه میگم 

هیچوقت خوابتو واسه کسی تعریف نکن (چه خوب چه بد) حتی تو خانواده خودت هر کسی هر جور تعبیر کنه همون پیش میاد ثابت شده است به من 

فقط از خواب بیدار میشی صدقه بزار بگو خیره انشالله 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏