2777
2789
عنوان

خواب بد دیدم چیکار کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 85 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله که برا همیشه خوب بشی....الان چند وقت یکبار پانیک میشی؟

من اخرین بار سه ماه پیش اومدخبر فوت عموم رو دادن اون موقع اومد سراغم از اون موقع پانیک نیومده سراغم ولی خو من الان سست و منگم 

خدا رحمتشون کنه....یعنی سستی ومنگیش همیشه همراهتونه؟اخه تاکی

میدونی انقد استرس و فکر خیال کشیدم ک بدنم دیگه خوب نمیشه استرس تاثیر بدی گذاشته رو بدنم و بعضی وقتا میگم با این همه استرس و اعصاب داغون خوب دووم اوردم و نمردم

بی دلیل ک نبوده من مشکل خانوادگی زیاد داشتم غم و غصه زیاد کشیدم

خدا مشکلتون حل کنه....آخر سوالمه.توروخدا فقط بگید شما میرید داخل مهمونی و بازار وجمع راحتی بدون ترس ودلشوره میشینی وحرف میزنی؟گیج نمیزنی

خدا مشکلتون حل کنه....آخر سوالمه.توروخدا فقط بگید شما میرید داخل مهمونی و بازار وجمع راحتی بدون ترس ...

بعضی وقتا مجبوری برا بعضی از مهمونی ها  بری رفتم ولی خو اره گیج میزنم و بیحال ک زود برمیگردم قبلش ب مامانم میگم ک زود برگردیم یا مجبور میشم تحمل کنم

بعضی وقتا مجبوری برا بعضی از مهمونی ها  بری رفتم ولی خو اره گیج میزنم و بیحال ک زود برمیگردم قب ...

یعنی میری مهمونی وبیرون راحت نیستی راحت گوش نمیدی وحرف نمیزنی توروخدا؟حالت بد میشه اونجا؟