2777
2789

اقاجون....واقعنم جونه

خوبرشد گفتی صب بشه بهش زنگ بزنم فک کنم ی هفتس صحبت نکردم باهاش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رابطه خوبی🥹🥹

بی اغراق میگم از شدت خوبی خودشه....بسکه این بشر منطقیه محترمه توی رفتار با من

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بابا جون 

پدر بزرگ شوهرم هم آقا جون صدا میزنم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

من میخواستم آقا جونی حاج آقایی چیزی بگم ولی مادرشوهرم هی مخصوصا میگفت آقا جووون که ما هم این بگیم رفت روی اعصابم و متاسفانه الان بابا صداش میزنم همیشه هم حس خیانت به بابام که انقد زحمتم کشید بهم دست میده😂😂

دقیقا من این نظرو دارم بابای آدم فقط ی نفره 😑😂

آره من اگ به عقب برگردم به اسم یا فامیلی صداش میزنم ولی بابا واقعا واژه مقدسی مردی ک این همه زحمت و محبت  برام کشیده این اسم متعلق بهشه حیف ک بذاریش روی یکی دیگه