2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم ،از خودم بدم میاد

195 بازدید | 4 پست

ارشد شرکت کردم  کلی کتاب گرفتم  اما نخوندم

ذهنم مدام نشخوار گذشته هستش درگیر ذهنی دارم 

همش میگم  کاش دبیرستان فلان رشته رو میخوندم 

فلان دانشگاه بودم  من۳۴ سالمه همسن های منم دکتری با کلی مقاله و شغل خوب دارند

حداقل تا لیسانس پیش رفتین خوب بشینین برنامه بریزین برای چن ماه برا ارشد هم بخونین گذشته رو رها کنی ...

منو خواهرم  هر دوتامون  درگیر گذشته ایم  اینقدر زمان کنکور  آرامش نداشتیم  بیشتر شبها تا این ساعت میشینم همش تکرار مشکلات گذشته و غصه میخوریم

دانشگاه پیام نور رفتیم خیلی ناراحتیم خودمونو عذاب میدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو خواهرم  هر دوتامون  درگیر گذشته ایم  اینقدر زمان کنکور  آرامش نداشتیم   ...

کاملا درک میکنم چون من هم جزو بهترین شاگرد ها بودم ولی از روی تنبلی و حماقت درس نخوندم و سه سال نشسنم خونه منی که به بقیه ریاضی یاد میدادم  ولی بعد اون یاد گرفتم که در لحظه زندگی کنم  لذت ببرم خودمو به خاطر گذشته عذاب ندم چون دیگه گذشت ولی حداقل بعد این تلاشم رو بکنم تا یکم حبران کنم

کاملا درک میکنم چون من هم جزو بهترین شاگرد ها بودم ولی از روی تنبلی و حماقت درس نخوندم و سه سال نشسن ...

حق با شماست  ،ما هم درسمون خوب بوده مخصوصاً خواهرم  خیییلی خوب بود ، اما هزارتا مشکل داشتیم 

عزیزم خوب کاری کردی ، به نظرم  قبل ۳۰ سالگی  باید رو یه هدفی تمرکز کنیم  براش نهایت تلاشمونو بکنیم