2777
2789

از ته قلبت از خدا بخواه اگه به صلاحته بشه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ،فقط  تکامل روح تعیین می‌کنه کی به خواستمون میرسیم 

بعضیا این تکامل براشون زودتر هست بعضیا دیرتر 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

من که خیلی کارا کردم‌نذر چله دعا نشد که نشد😔

حتی به خونه خدا رفتم تنهایی نشستم گریه کردم 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

من ی حاجت دارم۳سال دارم بخاطرش جون میدم خودموتیکه تیکه میکنم جلو خداا بهم بده اما نمیده اخرین فرصتم۱۹فروردینه،،تو۱۹فروردین ی چیز ب اسم شرف الشمس هس میگن صدرصدبه حاجتت میرسی حتی ک صلاحت نباشع اما به ضررت تموم شد تقصیرخودته ی دختره تو سایت گفته بود انجام داده یود جواب گرفتع بود من میخام۱۹فروردین انجام بدم💔

آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو بنوی رو کاغذ خواستتم بنویس پایینش بعد یه مقدار پول به عنوان صدقه با کاغذ بزار لا قرآن هر وقت به حاجتت رسیدی همون روز صدقه بده من خیلی حاجت گرفتم 

یه حاحت عجیب غریب هم از ۱۰۰ تا دعای مقاتل گرفتم خیلی خوبه خیلی 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
حتما خدا یجا دیگه یچی بهترشو واست میده

بهترش نمیخام😔

نمیدونم‌چه حکمتیه ولی خیلی سخته خیلی 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️