2777
2789
آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو بنوی رو کاغذ خواستتم بنویس پایینش بعد یه مقدار پول به عنوان صدقه با کاغذ بز ...

این آیه ۴۸ تا ۵۰ هست یا ۴۸ و ۵۰ هرکدوم تک بعد اولش بسم الله بنویسم یا نه و این که این آیه رو ک نوشتم بذارم لای قرآن با پول؟ 

میخهای به شخص خاص برسی 

هوم😔

دوسال باهاش بودم انقدر مرد بود نگم برات اومد خواستگاریم بابم قبول نکرد از من داغونتره ولی بابام‌بهش گفته سراغ دختر من نیا خیلی دارن در حقمون ظلم میکنن خیلی بی رحمانه 😔

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حتما حکمتی داره حتما میده بهت الانم نده بعدا میده اون بنده هاشو دست خالی نمیزاره

امیدوارم که زنده ام  

امید دارم یه روزی بشه🖤

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
این آیه ۴۸ تا ۵۰ هست یا ۴۸ و ۵۰ هرکدوم تک بعد اولش بسم الله بنویسم یا نه و این که این آیه رو ک نوشتم ...

۴۸ و ۵۰ نه بسم الله نمیخوا  اره با پول بزار 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
هوم😔 دوسال باهاش بودم انقدر مرد بود نگم برات اومد خواستگاریم بابم قبول نکرد از من داغونتره ولی باب ...

چهل و یک شب سوره حشر بخون با وضو کامل بینش صحبت نکن ولی خب خدا بهترین رو میخواد شاید یکی بهتر قسمته

چهل و یک شب سوره حشر بخون با وضو کامل بینش صحبت نکن ولی خب خدا بهترین رو میخواد شاید یکی بهتر قسمته

وایی نه بخدا نمیخام هیچکی نمیخام 😔

باشه عزیزم ممنون اینم‌امتحان میکنم هنوزم امید دارم خدا خیلی بزرگه

حاجتت رسیدن ب شخص خاصیه؟ مقاتل رو چطور خوندی

اره به عشقم اما هنوزنرسیدم بعدعیداونم میخادبایکی دیگ ازدواج کنه میخام شرف الشمس۱۹فروردین انجام بدم شایدرسیدم بهش😔💔

صدبارخوندم پشت سرهم اما جواب ندادبرام