2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر معذرت میخوام بابت سوالم ولی من از دیشب احساس دفع که دارم میرم سرویس لخته خون میاد فقط خیلی ترسیدم رفتم دکتر داخلی گفت بخاطر بواسیره دوتا پماد و قرص داده ولی من خیلی میترسم میرم سرویس فقط لخته میاد میخوام فردا برم پیش جراح عمومی، بنظرتون خطرناکه؟ خیییلی میترسم🥺

دکترت درست گفته از بواسیره 

بارداری؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترت درست گفته از بواسیره  بارداری؟

نه باردار نیستم قشنگ بار اول اندازه مشت دست لخته اومد بعد رفتم دوباره لخته کوچیک اومد، همش احساس دفع دارم ولی میترسم برم

ما تو خانوادمون هم همین مورد رو داشتیم ..اگه خواستی دکتر بری پیش متخصص گوارش برو و ازش راهنمایی بخوا ...

بخوام برم پیش دکتر گوارش یه ماهی طول میکشه وقت بده 

برو‌پیش گوارش حتما چون هموروئید خونه روان هست 

همورویید خارجی دارم اونم سه تا، گاها اذیت میکرد و خون روون میومد ولی تا حالا لخته ندیده بودم بد ترسیدم

بخوام برم پیش دکتر گوارش یه ماهی طول میکشه وقت بده 

من طبق تجربه خودم گفتم وگرنه هر جا که فکر میکنی خوبه برو ...مگه کدوم شهر هستین ..تو شهر ما ما هر لحظه بخوایم بریم دکتر متخصص هست و نهایت یک ساعت تو مطب میشینیم و بین مریض میریم 

سینگل به گوری تا ابد 
همورویید خارجی دارم اونم سه تا، گاها اذیت میکرد و خون روون میومد ولی تا حالا لخته ندیده بودم بد ترسی ...

از خواب چشام درد میکنه ولی از ترس نمیتونم بخوابم

من طبق تجربه خودم گفتم وگرنه هر جا که فکر میکنی خوبه برو ...مگه کدوم شهر هستین ..تو شهر ما ما هر لحظ ...

ما یه شهر کوچیکیم دکتر گوارش خوب یکی دوتا بیشتر نیست اونام اونقدر مریض دارن ماه به ماه نوبت میدن

از خواب چشام درد میکنه ولی از ترس نمیتونم بخوابم

نترس انشاالله چیز خاصی نیست اگه گوارش هم نبود برو پیش داخلی تا آزمایشات برات بنویسه

نگران نباش چون بعضی غذاها یا داروها آلرژی نشون میدن تو بدن