2777
2789
عنوان

از فضای مجازی و دختر بودن خستم

223 بازدید | 16 پست

روتین پوستی رعایت کن چون باید پوستت صاف باشه

روتین برای موهات داشته باش چون باید موهات ابریشمی باشه

برو لیزر چون بدنت باید بدون مو باشه

برو باشگاه چون باید رو فرم باشی

ناخن بکار چون دستات باید خوشگل باشه

صد جور چیز بمال به دندونات چون باید مث مروارید باشه

مژه هاتو فلان کن عقب نمونی

آشپزیت باید عالی باشه شوهرت راضی باشه ازت

برو سرکار دستت تو جیب خودت باشه

مادر خوبی باش چون بقیه ازت انتظار دارن

پربودی تحمل کن چون پسرا هم میرن سربازی درد پریودی در مقابل اون چیزی نیس

میری سرکار بیا خونه تازه مث یه کلفت کارای خونه انجام بده برای آقایی چای ببر چون سر کار بوده خستس انگار نه انگار توام سرکار بودی انگار همه کارا وظیفه توعه

وای طلاق بگیری ؟ میدونی پشت زن مطلقه چی میگن؟به خاطر بچه هات بساز و بسوز

بدو فلان گوشی بخر فلان طلا بخر جلو بقیه کم نیاری فلام رقص یادبگیر آقایی خوشش بیاد

حالا اونوقت تنها انتظاری که از اقایون هست اینه که خرج خونه بدن و اگر حال داشتن محبت کنن 

پسری که بدنساز باشه شاخ غول شکسته ولی دختره وظیفشه هیکلش خوب باشه

وای دیگه دارم دیونه میشم 

میدونم طولانی شد نخوندید ولی صرفا میخاستم خودمو خالی کنم 

خب که چی 

عزیزم شما مجبور نیستی انجامش بدی اونی که اوکی هستی باش 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلی ازین کارارو نمی کنم

به نظرم خیلیا انتخابیه

مثلا کاشت ناخن و آرایش و سفید کردن دندون و گوشی فلان و طلای بهمان

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

چه جالب من از بیشتر چیزایی ک گفتی لذت میبرم تا اینکه اذیت بشم مث ارایش و باشگاه چرا فک میکنی اینا ...

چون امشب له و جنازه رسیدم خونه باید تمام اینکارا انجام بدم 

خب که چی 

منم یه دختر و یه خانومم . اصلا هیچکدوم از اون کارایی که گفتی رو انجام نمیدم . سر کار هم نمیرم . تو خونه استراحت میکنم . مهم طرز فکر خودته . مهم دیگران نیستن . اگه دوست داری اون کارها رو برای دل خودت انجام بده وگرنه بیخیال دنیای مجازی و آدمهای بیخودش 

چون امشب له و جنازه رسیدم خونه باید تمام اینکارا انجام بدم 

شب ک ارایش نمیکن

شب ک ورزش نمیکنن 

شب ک رقص و اشپزی نمیکنن

بیخیال به خیلیاش میشه به چشم سرگرمی نگاه کرد

الان مثلا رقصیدن کجاش بده کلیم انرژی مثبت میده بلد بودن رقص

منم یه دختر و یه خانومم . اصلا هیچکدوم از اون کارایی که گفتی رو انجام نمیدم . سر کار هم نمیرم . تو خ ...

عزیزم چجوری تو خونه استراحت میکنی

منم دلم میخاد تو خونه باشم ولی از بس همه هی میگن باید مستقل باشی فلان همش استرس پول درآوردن دارم درصورتی که این وظیفه اصلی مرداس

دیگ خسته شدم اگرم انجام ندم حس میکنم چیزی کم دارم از بقیه

خب که چی 
شب ک ارایش نمیکن شب ک ورزش نمیکنن  شب ک رقص و اشپزی نمیکنن بیخیال به خیلیاش میشه به چشم سرگر ...

شب اومدم شش مرحله روتین پوستی انجام دادم 

سه مرحله برا دندون 

سه تا قرص مکمل

ورزش برا کمرم

بازم بگم ؟

تازه این وسط پریودم هستم😭

خب که چی