2777
2789
عنوان

ورود به نی نی سایت

7735 بازدید | 15 پست

بچه ها چرا هردفعه که میخام واردبشم بایدشماره م رمز وکلمه عبور رومجدد بزنم

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

اون گزینه مرا به خاطر بسپار رو بزن 

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی ازهمه عزیزان    بووس به همتون

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

سلام

✅️ هم تیک مرا به خاطر بسپار رو بزنین.

✅️ هم رمز دو توی مرورگرتون ذخیره کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

تو را خدا جواب سنو و مامو گرافی زهرا نظری فرستادم هر کی میدونه بهم بگه مشکل داره یا ن من زیاد بلد نیستم چطوری تو نی نی سایت سوال بپرسم یا عکس بزارم همینجوری فرستادم 

سلام بچه ها من هیچوقت ال دی مصرف نکرده بودم هفته دیگ میخایم بریم مسافرت سه روز قبل پریودم امدم دوتا قرص ال دی خوردم الان دوروزه حالم بده نمیدونم چی کنم از بدنم خارج بشه و اینکه پشیمونم میخام پریود شم بنظرتون دوتا خیلی تاثیر میزاره روم لطفا کمک کنید

براهمه اینجوره

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍