2777
2789
عنوان

مسکن ملی

555 بازدید | 10 پست

سلام من اقا هستم 

مسکن ملی ثبت نام کرده بودم گفتع بودن ک در عرض ۳سال خونه بهت می دن ب مبلغ یک میلیارد ک ۵۰۰میلیونش رو هم وام می دن 

امروز پیامکش امد رفتم اونجا .

گفتن ک فقط یه زمین ۲۰۰متری می دیم بهتون خودتون تصمیم می گیریید ک بسازین یا بفروشین 

تا اون موقع هم باید متاهل باشی 

من مجردم

۱۰۰یا ۱۵۰ میلیون  تومن هم هزینه اسفالت و جدول بندی و مشخص شدن زمینه 

بنظرتون کار درست چیه؟ هفته بعد برم تشکیل پرونده بدم؟

زمین توی اشتهار هستش(کرج)

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا چقد این دولت نامرده که از هر چی مردم زود باور و بدبخت هست همون یه ذره پولی هم که جمع کردین و ...

من از همین می ترسم ک اختلاس بشه 

تو خونه اصرار دارن ک ثبت نام بکن ولی من اصلا اعتماد نمی کنم

.

من از همین می ترسم ک اختلاس بشه  تو خونه اصرار دارن ک ثبت نام بکن ولی من اصلا اعتماد نمی کنم

شما همین پول خودتو پس انداز کن.... وام بگیر.... زودتر پیشرفت می کنی.... دل به این دولت نبند.... این دولت به اسم مردم سود می کنه برا خودش

اختلاس هم نشه.... جاش بددرد بخور نیست....شما جاش رو دیدی خوب بود

ته کرجه 

تعداد سگ های ولگردش از ادماش زیاده 

هیچ سودی نداره ب نظر خودم؛ ولی گیر دادن ک بگیر تا اون موقع زن میگیری کم کم خوب میشه زندگیت 

.

ته کرجه  تعداد سگ های ولگردش از ادماش زیاده  هیچ سودی نداره ب نظر خودم؛ ولی گیر دادن ک ب ...

خوب حق بده... بندگان خدا نمی دونن... دوست دارن پیشرفت شما رو ببینن... شما با تلاش بیشتر بهشون ثابت کن می تونی یه جای بهتر خونه بگیری