2777
2789

به نظرتون ممکنه یکی  مشکل اعصاب پیدا کنه به خاطر ظلمی که در حق خودش کرده ؟ 

کاری که خودت یقین داشتی میتونستی ولی به خاطر شرایط محیطی و حرف ‌و حدیث های دیگران قیدشو زدی چون ترسو بودی و جسارت و شجاعت نداشتی که از خواستت دفاع کنی و جلوی دیگران وایسی و یه به تو چه محکم به همه شون بگی

به جنون که نه

ولی فکرش آمو اذیت میکنه

حرف بقیه رو ولکن، برا خودت و خوشی خودت بدون اینکه به کسی آسیبی بزنی، هر کاری میتونی بکن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات حمد خوندم عزیزم کاری که گذشت حسرتش و نخور درست که نمیشه فقط اعصابت بهم می ریزه از الان محکم باش و برای رضای خدا کار کن نه حرف مردم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

تاوان کار ھای اشتباہ انجام شدہ ھم ممکنع ادمو بہ جنون بکشونع!

ارع زیاد فکر کردن حرص جوش مشکل عصاب میارہ

خودتو اشتباھتو بپذیر سعی کن درستشون کنی با خودت نجنگ دشمن خودت نیستی تنھا کسی ھستی کہ میتونع کمک کنع بہ خودت!

برات حمد خوندم عزیزم کاری که گذشت حسرتش و نخور درست که نمیشه فقط اعصابت بهم می ریزه از الان محکم باش ...

هنوز نگذشته الان باید تصمیم بگیرم ولی انقدر حالم بده و حرفای دیگران روم تاثیر گذاشته که میخوام قید مهم ترین آرزومو بزنم

در این زمان اگه فرصتی هست هنوز شروع کنه اگه ک ن فقط نباید بزاره اون افکار مریضش کنه نباید ب افکارش ا ...

باید همین روزا تصمیم بگیرم اما از عواقبش میترسم و حوصله دردسرا و واکنش های بعدی خانوادمو ندارم 

میخوام راه راحتو انتخاب کنم ولی حالم داره از خودم به هم میخوره که هیچ وقت جسارت و شجاعت نداشتم

هنوز نگذشته الان باید تصمیم بگیرم ولی انقدر حالم بده و حرفای دیگران روم تاثیر گذاشته که میخوام قید م ...

حق داری حتما خسته شدی درکت میکنم ، می‌دونم حرفهای بقیه چقدر آدم رو عصبی میکنه ، ولی بعداً دوباره پشیمون میشی دوباره حسرت میخوری توکل کن به خدا سعی کن راه درست و انتخاب کنی عزیز دلم موفق میشی خدا کمکت می کنه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست