یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5012 عنوان 32هفته وزن جنین تون چند بود؟بدنیا آمدنی چند بود؟ 399 بازدید | 38 پست .... _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1402/11/29 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5012 ٢ كيلو ٢/٩٠٠ نرماله؟منم امروز رفتم. ۲کیبو بود ۳۲هفته _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5012 دخترم ۳۱ هفته ۲۷۰۰ بود دنیا اومد ۳۸ هفته ۳۴۵۰ ماشاالله..چه چیزهایی خوردین برا وزن گرفتنش _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5012 خيلي ام عاليه بدنیا بیاد ۳۲۰۰اینا میشه؟ _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
روياي_سبز عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 6132 نرماله؟منم امروز رفتم. ۲کیبو بود ۳۲هفته دخترم ۳۱ هفته ۱۷۷۰ بود با وزن ۳۷۰۰ دنیا اومد
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5012 ۳۲هفته دنیا اومد اصلا..۲۵۰۰ واقعا؟دستگاه موند؟ _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5012 دخترم ۳۱ هفته ۱۷۷۰ بود با وزن ۳۷۰۰ دنیا اومد ماشاالله.چی خوردین برا وزن کرفتنش _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡