2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی 🥺😱

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 58 پست
چون با دکترا همکاریه زیادی داشتم و موقع اومدن بچه خودم زیاد زور زدم همین کارو کن‌و خودت رگو که نمیخو ...

چه موقع بگم قبل اومدن بچه یا موقعی که بچه داره میاد ؟

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
چه کارهایی انجام دادید که راحت بود زایمان تون

قبل زایمان دکترم گفته بود لگنت تنگه نمیتونی ولی رفتم پیش یه ماما گفت تو تحرک داری معلومه دکتر بخاطر پول گفته که سزارین کنه.هفته42بدن درد و بدون اینکه دهانه رحم حتی نرم بشه چه برسه به باز شدن رفتم بیمارستان دولتی تا ظهر دارو گذاشتن که دهانه رحم باز شد بعدشم آمپول زدن شبش که پسرم بدنیا اومد یه دکتری بود که صبح اونم ویزیت کرد و گفت دو روز مهمونمونی بعد زایمانم اومد و تعجب کرد گفت واقعا زاییدی تو.ولی یه دکتری بود که استاد دانشجو های بیمارستان بود بهم گفت چون خواستی تونستی.زایمان دوم هم با سه سانت بدون درد رفتم و بازم با آمپول فشار زایمان کردم و وقتی بعد تقریبا چهار ساعت دکتر می‌گفت بچه داره میاد من میگفتم هنوز زوده دروغ میگین ولی خیلی راحت زایمان کردم.نمیگم دردنداره من حین دردام فقط آیت الکرسی می‌خوندم همین که میخواست تموم بشه دردم تموم میشد و چند دقیقه بعد دوباره تکرار می‌شد و چون حواسم فقط پی خواندن آیت الکرسی بود دردام زود تموم میشد.و اینکه من هیچ ورزشی هم قبل زایمان نکرده بودم و تو هیچ کلاسی هم شرکت نکرده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون با دکترا همکاریه زیادی داشتم و موقع اومدن بچه خودم زیاد زور زدم همین کارو کن‌و خودت رگو که نمیخو ...

ببخشید بدنتون تغییر نکرد از لحاظ جنسی ؟

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱

من ب روش اپیدورال زایمان طبیعی داشتم راضیم برگردم عقب باز انتخاب میکنم

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
اخه باید وقتی که بچه میاد...معذرت میخوام وقتی که حس میکنی مدفوع داری..تگه اونه لحظه زور بزنی دیگه اص ...

نمیدونم شاید واسه شما راحت بوده من زور زدم خیلی ببخشید از رحمم یه چیزی زده بود بیرون بردنم اتاق عمل 

قبل زایمان دکترم گفته بود لگنت تنگه نمیتونی ولی رفتم پیش یه ماما گفت تو تحرک داری معلومه دکتر بخاطر ...

چه عالی 

خیلی ممنونم بابت اطلاعات مفیدتون

إن شاءللّٰه زندگی تون سرشار از عشق و شادی و آرامش الهی باشه و بچه هاتون سالم و سلامت باشن و عاقبت بخیر و سعادتمند شن

راستی

چطور گفتن تحرکتون زیاده اون ماما 

مگه شما فعالیته خاصی انجام می‌دادید ؟

میشه از زایمانتون بگید 🥺

سلام ان‌شاءالله نی نی سالم بیاد بغلت

اول تو این چند روز مونده سعی کن ورزش کنی تا کوچولو قشنگ بیاد تو لگن

سرچ کن ورزش ها میاد

قبل بیمارستان دوش اب گرم بگیر ارومت میکنه

اگه ماما داری که خب راهنمایی ات میکنه

اگه نه تو دردات سعی کن جیغ نزنی تمرکز کن

با شروع انقباض زور بزن ببخشید مثل وقتی مدفوع داری

وقتی انقباض تموم شد نفس عمیق بکش ودیگه زور نزن تا شروع انقباض جیغ زدن هم تمرکزت بهم میریزه

من دردام شروع شد به گفته 

دکترم دمنوش اویشن زعفران ختمی وبابونه هم خورم

ن وقتی که میاد اون لحظه که میخوان تیغ بزنن نزار ...اونا کار خودشونو راحت میکنن ولی توام ب فکر خودت ب ...

وای اون لحظه که فک نکنم بتونم تو اون درد کشیدن به چیز دیگه ای فک کنم😐😅

کاش میشد قبلش هماهنگ کنم باشون

سلام ان‌شاءالله نی نی سالم بیاد بغلت اول تو این چند روز مونده سعی کن ورزش کنی تا کوچولو قشنگ بیاد ت ...

إن شاءللّٰه 😍 ممنونم بابت دعای زیباتون ❤️😍

إن شاءللّٰه فرزند شما هم سالم و صالح و سلامت باشه و عاقبت بخیر و سعادتمند شه 🤩

خیلی ممنونم بابت اطلاعات مفیدتون 😍

خب وقتی میری بیمارستان بگو از اول که مدام درد نداری..

👌🏻❤️😅

إن شاءللّٰه 😍 ممنونم بابت دعای زیباتون ❤️😍 إن شاءللّٰه فرزند شما هم سالم و صالح و سلامت باشه و عا ...

راستی دکترمن گفت تو ده دقیقه اگه سه بار دردت گرفت یسر برو بیمارستان

من فراموش کردم ودیر رفتم خیلی