خانوما اگه میشه درمورد زایمان طبیعی و نکاتی که بلدید بگید
به تجربه هاتون واقعاً نیاز دارم 🥲🌱
....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵💫💚🌱
اصلا ااد نزن..فقط فقط نفس عمیق بکس و زور بزن ..بخدا اصلا اونجوری نیس که میگن خیلی راحته
میشه از زایمانتون بگید 🥺
....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵💫💚🌱
والله من دو تا طبیعی زایمان کردم فوق العاده راضی ام .توصیه هم فقط میگم اراده و خواستن.محکم باش و بگو ...
چه کارهایی انجام دادید که راحت بود زایمان تون
سعی کن دردتو تو خونه بکشی،خیییلی راحته عزیزم نگران نباش
ممنونم
دعام کنید لطفاً 🥺
واسه تکتک لحظههایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشهست🌱
من دوتا زایمان طبیعی داشتم بچه اولم پسر بود و خیلی راحت بدون بخیه بچه دومم دختر بود و یکمی سخت تر فقط اینو بگم که درداتو تو خونه بکش اخراش برو بیمارستان...نترس توکلت بخدا باشه..پیاده روی کن با دکترا همکاری کن..وقتی بچه ت میاد انگارو دنیارو دادن بهت فراموش میکنی دردارو...
اگر زایمان طبیعی هستی حتما ماما همراه بگیر برای زایمان خیلی کمک کنده است
إن شاءللّٰه میگیرم
من دوتا زایمان طبیعی داشتم بچه اولم پسر بود و خیلی راحت بدون بخیه بچه دومم دختر بود و یکمی سخت تر فق ...
چطور بخیه نداشتید🤩 کار خاصی انجام دادید ؟
وای شنیدم بچه دختر زایمانش سخت تره 🥲