2777
2789
عنوان

به معجزه و شانس اعتقاد دارین

247 بازدید | 22 پست

تا حالا واستون اتفاقی افتاده که بگین عجب شانسی اوردما 

یا مثلا به مرز مو رسیده باشین یهو خدا همه چیزو واستون حل کنه  بگین معجزه بود این اتفاق افتاد 

اگه اتفاق افتاده درموردش میشه توضیح بدین 

نه چون همیشه برام شانسی وجود نداشته 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همچین افکاری رو داری 

چون زندگیم داغونه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
میدونستی افکار ما چه مثبت چه منفی  جذب کننده اس و به کائنات دستور میده

😔

شانس و معجزه وجود داره ولی واسه من اتفاق نیوفتاد هیچ وقت شانس نداشتم لامصب

تا حالا بجای اینکه منفی فکر کنی سعی کردی با جذب چیزای خوب زندگیتو تغییر بدی 

از کد های کیهانی یا عبارات تاکیدی شکر گزاری استفاده کردی 

😔

بخدا راست میگم ضمیر ناخوداگاه شما اینقدر فعال که سه سوت جذب میکنه 

تا بحال شده به کسی فک کنی همون لحظه بهت بزنگه  بعد بگی همین الان به یادت بودم این یه مثال برای قدرت ذهن

بخدا راست میگم ضمیر ناخوداگاه شما اینقدر فعال که سه سوت جذب میکنه  تا بحال شده به کسی فک کنی ه ...

حالم خوب نیس 🥺

تا حالا بجای اینکه منفی فکر کنی سعی کردی با جذب چیزای خوب زندگیتو تغییر بدی  از کد های کیهانی ...

والا هیچ وقت فکر منفی نمیکنم همیشه مثبت فک میکنم از کد های کیهانی تا حالا استفاده نکردم ولی خدایی هیچ وقت هم ناشکر نبودم ولی کاری که نخواد بشه نمیشه دیگه 

و خدایی که در این نزدیکیست...