2821
2789
عنوان

فک میکردم پزشک خانومه🤦‍♀️

1849 بازدید | 58 پست

پزشکی قانونی نامه داده بود ببرم یه کلینیک متخصص پوست معاینه کنه جوابشو بنویسه،(جریان شکایتم تاپیک قبل هست میتونیدبخونید) بعد من پیش یه دکتر وقت گرفتم اسم کوچیکش آرام بود بعد از سه ساعت معطلی رفتم داخل سوپرایز شدم دیدم پزشک اقاس با کلی سبیل🤣 گفتم وای مگه آرام اسم دختر نبود🤣 حالا خداروشکر سوختگی بیکینی نبود زیربغل بود،  روم نمیشد ولی دیگه از ناچاری نشونش دادم. دمش گرم دکتره کلی حرف زد به اون مرکزی ک اینجوری منو سوزونده و گفت سوختگی درجه بالا زدم یه دیه خوب ازشون بگیر😄 مدیونی اگه رضایت بذی تا اخرش برو دیه رو بگیر، بعد کلی به خودمم حرف زد چرا جای معتبر نرفتی🤦‍♀️ گفتم بابا هیچ پزشکی کار لیزر انجام نمیده همشون اپراتورن

ولی اینکه پزشک آقا اسمش آرام بود خیلی برام جالب و خنده دار بود😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه بار رفتم سونو داخلی اسم دکتره رها بود رفتم داخل دیدم منشی اومد گفت شلوار اینا رو بیرون بیار بخواب رو تخت یه ملحفه انداخت چشمتون روز بد نبینه یه آقا اومد 😅😅😅😅😅

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
منم یه بار رفتم سونو داخلی اسم دکتره رها بود رفتم داخل دیدم منشی اومد گفت شلوار اینا رو بیرون بیار ب ...

وای🤣 خیلی بده ادم با یه تصور دیگه میره، من دیگه ترسیدم از این به بعد قبلش میرم جنسیت دکتر میپرسم، از رو اسم نمیشه فهمید🤣

یاحسین😅😂 حالا بنظرت دکتر مرد زنان زایمان هم داریم؟این همیشه برای من سواله؟

آره گلم من شیرازم از هرکی بپرسی بهترین فوق تخصص زنان شیراز سریع میگه دکتر رستمی آقاست کلینیک نازایی داره بجز مطبش

آره گلم من شیرازم از هرکی بپرسی بهترین فوق تخصص زنان شیراز سریع میگه دکتر رستمی آقاست کلینیک نازایی ...

واقعا؟

یعنی برای زایمان یک خانم بالاسرشون هست؟

یافقط درمان؟ در حد دارو بده؟

یعنی ببخشید. پس چطور  خانمی که زایمان میکنن یا معاینه نیازه دستیار دارن ؟یاخودشون 

واقعا؟ یعنی برای زایمان یک خانم بالاسرشون هست؟ یافقط درمان؟ در حد دارو بده؟ یعنی ببخشید. پس چطور ...

خودشه دیگه 

ولی یبار من جراحی داشتم تنگی واژن هنوز کامل بیهوش نبودم که یهو دیدم ۴.۵تا انترن آقا وارد اتاق شدن تا اومدم خجالت بکشم دیگه بیهوش شدم خاک تو سرم😅😅😅😅

بیایین تاپیکم عکس بازی

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱
جون من یعنی خودشون  بالاسر خانمی که زایمان طبیعی دارن وایمیسته؟ ادم خجالت میکشه

زایمان طبیعی رو نه وانمیستن ولی خب من اون تایم متوجه شدم چقدر تو اتاقای عمل حیثیت آدم بر باد میره

2825
2823
2791
2779
2792