2777
2789
عنوان

رفتاره خانواده همسرم

260 بازدید | 16 پست

خواهر شوهرم اوایل ازدواج یکی دوبار کیک یا ژله درست میکرد میآورد ب همسرم میداد 

و همسرم کلی تعریف خواهرش میکرد می‌گفت ببین چقدر دوست داره و فلان این حرفا 

همیشه شوهرم می‌گفت ازش یاد بگیر دستپختت خوب کن منم چون تو خونه مادرم اصلا آشپزی نمی‌کردم کم کم هم انواع غذاها یاد گرفتم و هم دسر و شیرینی غیره 

یبار داداشش بش گفت کماچ ی شیرینی هست برام درست میکنیم گفت نه ب زنت بگو برات درست کن آخه تعجبه اوایل اونقدر خوب مهربون بعد ظرف چند ماه اینجوری گفت

نمی دونم چرا یهو ۹۰ درجه تغییر کرد چون بالاخره داداشش بش گفت من ک نگفتم 

اینم بگم اصلا چشم دیدن منو ندارن خونمم نمیاد از روز اول هم سرکوفت زد با اینکه من اصلا کاری باهاشون ندارم ( مثلا گفت چرا فلان چیز جهازت نداری چرا میلان اینجوریه والا مادرم تنهایی جهازم تهیه کرد همینم داده دستش درد نکنه ) 

یا مثلا گفت جهاز کم دادین حتما سیسمونی هم نمیدید گفتم بخودمون مربوط عزیزم شما سرت تو زندگی خودت باشه 

اصلا وقتی منو میبینه سلام نمی‌ده منتظر من سلام بدم اگه سلام ندم عمرا بهم سلام بده همیشه اذیتم کرده اما نمی‌دونم مگه من چیکار کردم از همون اول گارد گرفتی با من خیلی دوست دارم کارما واقعی باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم بزرگترین؟؟؟؟که انتظار سلام دارین ؟؟؟

بنظرم شما که رفت و آمد ندارین زیاد بهش فکر نکن و فکرتو درگیری نکن ، همسرت مهمه ، اون باید بفهمتت

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

والا منم کیک و شیرینی پزیم خوبه 

ولی هر وقت دلم بخواد درست میکنم و اصلا به درخواست بقیه ربطی نداره 

بارها شده ک ازم خواستن درست کنم ولی نکردم

قرار نیست خود سانسوری کنیم ک زحمت داره شیرینی پزی  

نیاز به روحیه خوب و امرژی بالا داره 

الکی ک نیست  این موردو نباید ناراحت شید 

ولی باقی موردا حق با شما

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بهتر اتفاقا خوشحال باش شوهرتو خیط کرد ،تا بدونه فقط همسرش پشتشه کسی رو‌ توو سرت نزنه. یه کماچ خوشمزه هم درست کن واسه شوهرت بگو عزیزم چرا به خودم نگفتی خب. بفرما کماچ

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
کدوم بزرگترین؟؟؟؟که انتظار سلام دارین ؟؟؟ بنظرم شما که رفت و آمد ندارین زیاد بهش فکر نکن و فکرتو ...

من کوچیکترم همیشه خودم سلام میدم یبار احتمالی سلام ندادم تا آخر انگار ن انگار 

اصلا بهشون اهمیت نده و به رفتار هاشون تمرکز نکن 

و اینکه عزیزم دیگه بهش سلام نکن 

حضرت علی گفتن تکبر در برابر مغرور بهترین رفتاره 

اگر سن شما بالا تر هست هرگز بهش سلام نکن و براش کاملا مغرور باشه 

حتی اگر میتونی باهاشون قطع رابطه کن 

مگه زندگی چقدر قراره طولانی باشه که بخواین شیرین ترین دوره های زندگی رو صرف حماقت ها و نا خامی ها و سم بودن های خواهر شوهر کنید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
من کوچیکترم همیشه خودم سلام میدم یبار احتمالی سلام ندادم تا آخر انگار ن انگار

من به جای تو باشم 

یک سلام کلی میدم 

نیازی نیست به تک تک سلام کنی ک اینجوری کنن 

وقتی وارد جمع شدی بلند با صدای رسا بگو سلام  به همگی همین

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

والا منم کیک و شیرینی پزیم خوبه  ولی هر وقت دلم بخواد درست میکنم و اصلا به درخواست بقیه ربطی ن ...

من ناراحت نشدم از دید من نیتش خیر نیست حتی اگه درستم بکنه چون میخواد ملاک مقایسه بزار و بگه من بهترم 

هر کی کوچکتره اون باید سلام کنه.بعدم مردم نوکر کلفت شوهر شما نیستند که هر بار گفت اینو بپز براش بپزه ...

عزیزم من ک نگفتم نوکر کلفته چقدر شما مغروری با غضب جواب میدید من وقتی داداشم چیزی هوس کنه درست میکنم براش کل متنی ک نوشتم ندید بعد اومدی همون ی تیکه دیدی و نظر دادی من ک از آدما ک اینجوری حرف میزنن نمی‌گذرم اصلا 

کی اینو جا انداخته ک چون کوچیکتری باید سلام بدی 

ادب حکم می‌کنه وارد جمع شدی اول سلام بدی 

حتی پیامبر تو سلام کرد ب بچها پیشی می‌گرفت 

چ مغرور لطفا داخل تاپیک من نیایید با این ایده و نظر ک داری و منو شوهرم مقصر میدونید