2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته ۵ سال اینا

قرص تقویت سیستم ایمنی بهت میدن وواکسنو میزنی بعد مدتی درمان میشه درمان که چه عرض کنم همیشه باید خودتو تقویت کنی،یعنی از اون سال تا الان سیستم ایمنیت دفعش نکرده؟

قرص تقویت سیستم ایمنی بهت میدن وواکسنو میزنی بعد مدتی درمان میشه درمان که چه عرض کنم همیشه باید خودت ...

از کجا واکسن تهیه کردی؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
دکتر نظری ولی از بس مطبش کثیفه پیشنهادش نمیکنم

نمیخام مطب برم فقط واکسن میخام.میش درخواست دوستیم قبول کنی؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
نمیخام مطب برم فقط واکسن میخام.میش درخواست دوستیم قبول کنی؟

مطبش هر دوز ۱۳ملیونه من دوز اول رو از مطب گرفتم اما کسیو پیدا کردم که مستقیم از ترکیه برام بیاره ۷تومن

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته همه چی به طرز فکر خودمون بستگی داره ذهن خیلی قدرتش بالاست باور کنید ...

ایشالا 😔😔خدا میدونه که کاملا شرعی و بدون اطلاع مبتلا شدم