خانوما شوهرم یکماه و نیم پیش عمل دست کرد قسمت مچ بعداز دو هفته پانسمان و باز کرد دکتر گفت خیلی خوبه بخیه هاشو درآورد خوب بود بعد کم کم دیدیم داره قسمت کف دستش خشک شده براش پماد ویتامین A از داروخانه گرفتم گفتن این خوبه هی زد خشک تر شد ولی خوب نشد کم کم بیشتر هم شد کف دستش کامل زرد شده و گوله گوله شد از دیشب دیگه بدتر بدتر صبح رفتیم اورژانس بیمارستان چون مطب باز نبود اونجا گفتن ما اصلا کاری به جای کار دکتر دیگه نداریم ببرین پیش خودش دیگه وایسادیم غروب رفتیم پیش خودش خودشم گفت این اصلا عفونت نیست و ربطی به عمل من ندارع برین پیش دکتر پوست رفتیم دکتر پوست اون گفت عفونت نیست و زوناس و داروی زونا داد ولی تو گوگل نگاه کردم شبیه زونا نیست بجز یه قسمتیش که دون دون شده کنار انگشتش میترسم بدتر شده با این داروها .. اگه کسی میتونه بگه چیه عکسشم بفرستم
واسه تکتک لحظههایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشهست🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!