2777
2789
واسه من برعکسه انقد فحاشی کرد بعدم کتکم زد منم رفتم خونه بابام ازش شکایت کردم دخترمم الان پیش باباشه ...

من شکایت کردم بابت کتک کاری. شکایتم ب جایی نرسید. زد زیرش. گفت دروغ میگه خودزنی کرده...

منم که شاهدی نداشتم. ثابت نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز نه اصلا نمیفهمی به چه بدبختی فرار کردم اومدم سمت خانوادم هر وقت دعوامون میشد  یا اسم طلاقو ...

عوضی میدونست ترس دارم آبرو خانوادم بره هر بار میومد جلو خونمون آبرو ریزی هیچ بویی از مرد بودن نبرده بود

عزیزم چه شرایط سختی  ی چله زیارت عاشورا ب نیابت شهید نوید صفری بگیر هدیه کن ب امام حسین میگن خ ...

من که کلی دعا و چله و ذکر انجام  دادم بیفایده بوده. ۳ بار ختم صلوات ۱۲۴ هزارتایی

چله سوره حشر،یاسین،دعای مشلول، استغفار ۳۰ هزارتایی، استغار ۷۰ بندی،حدیث کسا، زیارت عاشورا حق شناس، توسل به حضرت ابولفضل، امام حسین، نماز حاجت،صلوات حضرت فاطمه و خیلی چیزای دیگه که یادم نمیاد انقد زیاد بودن

ولی هیچی ... هیچ نتیجه ای ندیدم

من که کلی دعا و چله و ذکر انجام  دادم بیفایده بوده. ۳ بار ختم صلوات ۱۲۴ هزارتایی چله سوره حشر، ...

گاهی وقتا زمان حاجتت نرسیده 

بعضی وقتتون باعث میشه اتفاق بدتری نیوفته

کاش یه روزی خدا حقمونو بگیره و به گوشمون برسه... شاید یه مرهمی روی زخممون بشه

واقعا کاش زودتر اون روز برسه دعا کنید برام بتونم راحت طلاقق بگیرم بیشتر از این آبروم نره 

واقعا کاش زودتر اون روز برسه دعا کنید برام بتونم راحت طلاقق بگیرم بیشتر از این آبروم نره 

چون خودمم توی این شرایطم و دلم میخواد زندگیم درست شه،دلم نمیاد آرزوی طلاق و جدایی کنم برا کسی.

برات دعا میکنم هرچی به خیر و صلاحته برات پیش بیاد