2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔سعی میکنم از الان حس میکنم سربار خانوادمم خیلی حس بدیه

تا جایی ک راه داره سازش کنید 

میگن دوتا عرش خدا مبارزه و ب گریه میوفته 

۱ جایی ک مال یتیم خورده بشه 

۲ جایی ک خطبه طلاق خونده میشه 

شما فکر کن امام حسین چ مصیبتی کشید …؟ عرش خدا نلرزید ببین این دوتا چقد تهشه

ولی میدونید انقدر عوضی بهم ترس داده از همه چی وحشت دارم مثلا اگه گوشی دیر جواب میدادم ی جوری دعوا راه مینداخت ی بار سر همین قضیه تا کتک کاری پیش رفت  الان وقتی گوشیم زنگ میخوره وحشت میکنم خیلی ضربه دیدم بچه بودم روانمو داغون کرد

تا جایی ک راه داره سازش کنید  میگن دوتا عرش خدا مبارزه و ب گریه میوفته  ۱ جایی ک مال یتی ...

من دو سال تموم از عمرمو گذاشتم درست بشه تو این دو سال بلایی نبود که سرم نیاره واقعا بریدم حتی الانشم به سختی فرار کردم از دستش ولی بازهم  دلم میگیره که چرا خدا نگام نمیکنه 

عزیزم ولی من دارم کارای طلاقمو میکنم مهریمم گذاشتم اجرا شوهرمو دوس نداشتم اصلا باهم حرف نمیزدیم خی ...

منم مهریه اجرا گذاشتم. ۶ ماهه خودم و بچه رو ول کرده.

اینم برا من خسیس بود هیچی واسم نمیخرید ولی برا خانوادش هرچی داشت میداد. توهین کتک کاری بد اخلاقی ...

حتی این اواخر فهمیدم خیانتم میکرده

من دو سال تموم از عمرمو گذاشتم درست بشه تو این دو سال بلایی نبود که سرم نیاره واقعا بریدم حتی الانشم ...

عزیزم چه شرایط سختی 

ی چله زیارت عاشورا ب نیابت شهید نوید صفری بگیر هدیه کن ب امام حسین میگن خیلی حاجت روایی داره 

وصیت نامشو بخون 

منم مهریه اجرا گذاشتم. ۶ ماهه خودم و بچه رو ول کرده. اینم برا من خسیس بود هیچی واسم نمیخرید ولی برا ...

واسه من برعکسه انقد فحاشی کرد بعدم کتکم زد منم رفتم خونه بابام ازش شکایت کردم دخترمم الان پیش باباشه ولی انقد بلده دروغ بگه قاضی منع تعقیب زده اونو تبرئه کردن

درخواست طلاق دادی؟ نفقه گرفتی؟ 

هنوز نه اصلا نمیفهمی به چه بدبختی فرار کردم اومدم سمت خانوادم هر وقت دعوامون میشد  یا اسم طلاقو میاوردم تووخونه نگهم میداشت مث برداش بودم این بارم باز خواست با دروغاش ببرتم انقدر وحشی بازی در آوردم نتونست بهش گفتم اگه ببریم به زور خودمو میکشم