2777
2789
عنوان

بی بی چک

97 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من ۴ روز عقب انداختم بی بی چک مدیکور زدم سریع مثبت شد امروز با ۵ روز تاخیر روژان خودکاری زدم منفی شد حالا نمیدونم کدوم درسته،ازمایشم گفتم ۷ روز بگذره برم کسب تجربه داشته بهم بگه من چون داروی تیروئید میخورم باید زود تکلیفمو بدونم

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای یعنی ممکنه بی بی چک هم اشتباه کنه نگو 😭😭😭

من سر بچه اولم یه روز تاخیر داشتم زدم مثبت بود دیگه نزدم و بعدش رفتم ازمایش ولی ایندفعه چون خط دوم هاله بود گفتم بزارفرداشم بزنم ببینم پررنگ میشه که کلا منفی بود☹️

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
بی بی چک مدیکور از اون سفید ها کوچیک ها منظورتونه

بله عزیزم سفید مستطیل شکله قطره چکان داره

من سر بچه اولم یه روز تاخیر داشتم زدم مثبت بود دیگه نزدم و بعدش رفتم ازمایش ولی ایندفعه چون خط دوم ه ...

آره منم دوران عقدیم استرس گرفتم حامله شده باشم آخه 6 روز عقب انداختم بعد امشب بی بی چک استفاده کردم منفی بود از اون بی بی چک سفید ها کوچیک ها که الان شما میگی اشتباه ممکنه بگه بی بی چک استرس گرفتم

خب الان راسته این بی بی چک ها

والا منم گفتم تاپیک بزنم ببینم کسی تجربه داشته بگه هیچکس هیچی نگفت ولی خب ماه های قبل که میزدم منفی بودن و درستم بود همین مارک این ماه مثبت شد ذوق کردم که امروز یه مارک دیگه زدم خورو تو ذوقم

آره منم دوران عقدیم استرس گرفتم حامله شده باشم آخه 6 روز عقب انداختم بعد امشب بی بی چک استفاده کردم ...

شما ایشالا نیستی اینکه منفی شده حتما منفیه ولی من که اولی مثبت شده به شک افتادم