2821
2789
عنوان

اقدام بارداری

64 بازدید | 10 پست

خانوما من فردا موعد پریودمه و دیروز رفتم تست تیتر بتا دادم چون که دو روز قبل بی بی چک هاله کمرنگ انداخت ،چون سابقه سقط دارم بخاطر کمبود پروژسترون ،منم گفتم برم تیتر بدم ببینم اگه مثبته ،سریع شیاف بذارم چون لکه بینی داشتم ولی رفتم تیتر دادم بالای ۲ بود و آزمایشگاه گفت منفیه اما دکترم گفت زود رفتی ممکنه باردار باشی ، اما از چنتا آزمایشگاه پرسیدم میگفتن نه آزمایش خون بعد از ده روز از اقدام نشون میده و درسته منفیه اما دکتر منو ب شک انداخته ،نظر شما چیه؟ با دکترم هم‌نظر هستین ؟ یا با آزمایشگاه ؟

از حالا بهه مصرف کن هم خورشتی هم چای تا به آرامش  برسی میوه به اثر خوبی دارد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حالا بهه مصرف کن هم خورشتی هم چای تا به آرامش  برسی میوه به اثر خوبی دارد

اتفاقاً این چند ماه آنقدر به خوردیم که نگو ، میوه ش ،خورشتش، چای به همه مدلی که فکر کنی

منفیه عزیزم انشالله هر چی صلاحه

میدونی چرا شک کردیم منو شوهرم چون نوشته از هفته سوم عدد بتا از پنج شروع میشه تا ۷۱ خب

بعد شوهرم میگه تو از آزاد شدن فولیکولت دو هفته می‌گذره پس ممکنه الان تو هنوز دو هفته ت کامل نشده و دو هفته اگه حساب کنی بتا باید زیر پنج باشه که اینم زیر پنج هست پس ممکنه باردار باشی، 

حالا باتوجه به این تفسیر ما دوتا

نظر شما چیه ؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز