2777
2789

توی این تاپیک که برید یکی از کاربرا به نام(کیمی _جون)اومده به اسی گفته من پیش دکتر وحید بیگی عمل کردم خیلی راضی ام عالی بود تاریخش که اومده نظر داده مال آذرماه امسال هست .بعد تو تاپیکاش که رفتم نگاه کردم دی ماه امسال وبهمن ماه امسال اومده گفته میخوام عمل بلفارو کنم میگن کار دکتر وحید بیگی خیلی خوبه وتبلیغ میکنه واسه دکتر وحید بیگی.....حالا خونش کرج هست ودکتر وحید بیگی اهواز هست.چقدر آدم میتونه مزخرف باشه...الان عکس تاپیکی که اومده توش نظر گذاشته میزارم نگاه کنید خودتون وتاپیکاشم ببینید

ما تو کرج خیلی خوزستانی داریم شاید رفته باشه برای عمل اونجا ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله آذرماه میگه رفتم پیش اون واسه عمل بعد ماه‌های بعد میگه میگن دکتر وحید بیگی خیلی کارش خوبه برم پی ...

خوب پس تبلیغ هست تو تمام تاپیکهای فدیمی که طرف دکتر خواسته پر از این پستها

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️