2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگگگگگگ از شوهرم هزار تومنم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری‌سقط کنم ۲۳ هفتمه 😭فک‌کردم‌عفونته علائم‌عفونت داشتم دیدم نع باردارم هم عفونت داشتم هم باردار ...

به جای فرار و رفتن خونه بابات برو ببین چه غلطی میککنه سلیطه باش دختر.وگرنه خودت و بچت بدبخت میشن مردو نباید ول کنی به حال خودش مخصوصا اینطور مردارو

شوهردخترعمم کارمندرسمی یه ارگانی بودحقوقشوازنصف کمترمیگفت دخترعمه ی اسکلمم باورمیکردیه روزماشین رفت گفت دادم به خواهرم یه روزآپارتمان رفت بازگفت دادم به پسرخواهرآخرش گندش دراومد۱۲ساله زن دیگه داره ماشینه زیرپای زنه ست 😑😑😑امیدوارم ماله شمااینجوری نباشه 

پایان هدف آخرخرداد  
هعیی‌مگ‌میده😕 بخدا از لباس بگیر کفش همه چیو مادرشوهرم‌میگیره برام‌میگ تا توخونه من هسین خرجتون با ...

حتماپس فرداپول پوشک بچتم مادرشوهرقراره بده باباجدابشین یکم شل کنه 

پایان هدف آخرخرداد  
پیج داره اسنپ گلم ی نگاه ب کامنتا بنداز مشخصه روزی ی تومنم باشه برا تهران کلی مخارج داره ماشین  ...

من نمیگم چقدر خرج داره یا میصرفه یا نه میگم روزی یه تومن درمیاد تو تهران و کرج بله خب قطعا خرج ماشینم بالا میره

به جای فرار و رفتن خونه بابات برو ببین چه غلطی میککنه سلیطه باش دختر.وگرنه خودت و بچت بدبخت میشن مرد ...

خوو اون تهران کار میکنه بعد پدرشوهرم‌مادرشوهرم‌گفتن برو پیش خانوادت تنها نباشی ماک پیریم از دستمون هیچی برنمیاد

ما یه شهر دیگ‌زندگی‌میکنیم پدرمادرم یه شهر دیگ‌شوهرمم تهران

🫠میگم‌باهم‌بریم‌میگ‌نع الکی بارداریم رو بهانه میکنه

بگو غلط کردی خرجی نمی تونی بدی زن بردی بگو کردن رو تو بکنی خرج رو بابام بده .مرتیکه .واقعا چقدر رو میدید به شوهرتون .بابات بخره دیگه چیه.بگو پس تو  چی هستی این وسط.دهن آدم رو باز میکنن فقط میخواد یکی گفتنی بهش سرویس بده؟؟

خوو اون تهران کار میکنه بعد پدرشوهرم‌مادرشوهرم‌گفتن برو پیش خانوادت تنها نباشی ماک پیریم از دستمون ه ...

خب توام برو تهران پیشش.من نفهمیدم خونه خودتون کجاست؟تهران نیستی مگه؟