2777
2789

من خودم مادرم هیچی بهم یاد نداده 

خیلی جاها اشتباه میکنم بعدا میفهمم 

مثلا وقتی ازدواج کردم هرکی هرچی میگفت سریع باور میکردم 

نمیدونستم میخوان تو زندگیم دخالت کنن و دو بهم زنی میکنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه در چه ضمینه ای میخایی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

کسی پشت شوهرم بدبگه حتی خانوادمم باشه سعی میکنم ارتباطو کمتر کنم 

تامیتونی ب شوهرت محبت کن چ عاطفی چ فیزیکی

خاسته ای میخای باغر و دعوا بهش نگو یذره براش دلبری کن بعد بگو اینطوری قبول میکنه اگرم نکنه دلیل میاره و دعواتون نمیشه 

هیچوقت درهیچ شرایطی حتی اگه جنگ جهانی ام کردید جای خابتونو جدا نکنید این باعث سردی میشه 

من بااینکه سنم کمه و تازه ازدواج کردم منم کسی نبود اینارو بهم بگه همم مخالف ازدواجمون بودن اما خودم همیشه سعی میکنم براشوهرم بهترین باشم

خوشبخت باشی عزیزم

تجربه در چه ضمینه ای میخایی

در هر زمینه ای بیشتر روابطم با افراد 

با شوهرم خوبم اما تا وقتی ازدواج کردم تنها بودم اصلا نمیدونم چطور باید با خانواده شوهرم برخورد کنم 

خیلی جاها اشتباه میکنم 

درحالی که که بقیه جاریام اینجوری نیستن خیلی کاربلدن

کسی پشت شوهرم بدبگه حتی خانوادمم باشه سعی میکنم ارتباطو کمتر کنم  تامیتونی ب شوهرت محبت کن چ ع ...

ممنون از راهنماییت ولی با شوهرم رابطمون خوبه 

بیشتر با اطرافیان گند میزنم😄

در هر زمینه ای بیشتر روابطم با افراد  با شوهرم خوبم اما تا وقتی ازدواج کردم تنها بودم اصلا نمی ...

هیچ وقت با جاری هات درد دل نکن اصلا 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

همیشه تو خفا زندگی کن ،تصمیمی داری برای زندگیت فقط بین خودتون زن و شوهر بمونه و اصلا و ابدا قبل انجام کاری به کسی چیزی نگین،وقتی موفق شدین هر کسی بخواد بفهمه خودش میفهمه،قدم بعدیتون رو به هیچ احد و ناسی نگین ،دعوا و بحث زن و شوهری رو بین خودتون حل کنین ،اصلا بد شوهرت رو به خانواده ت نگو چون ممکنه تو شوهرت رو بعدا ببخشی ولی شوهرت از چشم خانواده ت میوفتن و هرگز فراموش نمیکنن...دوست و دشمن شناس باش ،وقتی کسی غیبت نفر غایب رو می‌کنه و جلو روش خوبن مطمعن باش وقتی تو نیستی هم غیبت تو رو میکنن توی اینجور مواقع یا محیط رو ترک کن یا فقط شنونده باش ،اگه حرفی بزنی ده تا میزارن روش و به طرف منتقل میکنن و دو بهم زنی میشه 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
همیشه تو خفا زندگی کن ،تصمیمی داری برای زندگیت فقط بین خودتون زن و شوهر بمونه و اصلا و ابدا قبل انجا ...

مرسی من اصلا اینجور چیزا رو نمیدونستم الان یه خورده از جاریام یاد گرفتم 

میگم من چقد ساده بودم