2777
2789

حالا بستگی به شانسشه که شوهر خوب با خانواده خوب نسیبش بشه یا برعکس ولی یه دختر انتخابش به اخلاق پدرش بستگی داره آیا؟

...

به نظرم بله چون زمانی که تو خونه خانواده براش سخت نمیگیرن و ارامش داره میتونه  راحت تر تصمیم بگیرع ولی مورد اذیت خانواده قرار بگیره و خستش کنن دوست داره هر چه زودتر ازدواج کنه و بره از اون خونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما وقتی خونه ی خودتون باقالی پلو با ماهیچه داشته باشید برای کله جوش و اشکنه  همسایه له له میزن ...

متاسفانه نمیشه با غذا مقایسه کرد ،منظورم امکانات رفاهی نبود ...جوّ روانی و متنشج بودن خونه و گیر دادن های الکی و سخت گرفتن و کتک زدن بود

...

متاسفانه نمیشه با غذا مقایسه کرد ،منظورم امکانات رفاهی نبود ...جوّ روانی و متنشج بودن خونه و گیر داد ...

منم منطورم  صرفا امکانات رفاهی نیست یه مثال بود که برای همه چی عمومیت داشت 

این مثال رو برای همه چی در نظر بگیرید شرایط خوب تو هر مسئله ای رو ول میکنید بچسبید به شرایط بد و غیر قابل تحمل ؟

مگر اینکه خدایی نکرده عقل نداشته باشیم