2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کارتو دوس داری و شرایطت خوبه بمون اون سادیسمی رو هم بی محل کن فکر کن خلال دندونیه افتاده اونجا

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
چیکار کرده اون آدم دوست داری بگو

تاپیک قبلیم گفتم بیماری روانی داره کارامون باهم در ارتباطه با اینکه کارم و درست انجام میدم اما مدام در حال زیراب زدنمه پیش مدیر و متاسفانه مدیر هواشو داره با حق و حقیقت کاری نداره شانسی ندارم برای اعصاب و روانم هم که شده باید برم تا بیشتر از این اذیت نشم اما آهم همیشه پشت سرشه

اگه کارتو دوس داری و شرایطت خوبه بمون اون سادیسمی رو هم بی محل کن فکر کن خلال دندونیه افتاده اونجا

اگه کارامون بهم ربط نداشت شاید میشد اما 9 ساعت در ارتباطیم و کارامون بهم مربوطه هر روز برام تنش درست میکنه خدا ازش نگذره

منم این وضعیتو داشتم، با این تفاوت که مدیر بخش خودم بود، رها کردم با گریه امدم بیرون، حقوقمم خوردن، بعدش تمرکز گذاشتم رو شرایط بهتر، پیدا هم شد اتفاقا یبار زنگ زدم بهش گفتم🤣انشالله برات پیش بیاد که بگی عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

اگه کارامون بهم ربط نداشت شاید میشد اما 9 ساعت در ارتباطیم و کارامون بهم مربوطه هر روز برام تنش درست ...

بگرد دنبال کار اول بعد بیا بیرون واقعا پول ارزش انقد شکنجه رو نداره خودم شاغلم تا حدودی این رفتار رو میشه تحمل کرد و نه در این حدش رو

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

اسی ما ازین همکارا داشتیم که زیر اب بقیه رو میزد من سعی کردم باهاش دوست بشم تا حدی هم موفق بودم فهمیدم که چقدر گذشته تلخی داشته و کاراش دست خودش نبوده.. آخر هم انتقالی گرفت منم بعدا به دلایلی انصراف دادم..  نمیتونی باهاش طرح دوستی بریزی؟ 

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍